Nem viccelünk! Az álomállást Fekete Péter tölti be. A Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum Erdély tájegységének megvalósításáért, valamint a szabadtéri múzeumok és tájházak szakmai megújításáért felelős miniszteri biztosról (Cseri Miklós), és a nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztosról. Az álomállást, a cirkuszi biztosi posztot Fekete Péter tölti be, március elsején kezdi meg a munkát.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Fekete Péter! A kis ügyefogyott - ahogy a dal is mondja. Mi a franc nem lesz még nemzeti? Ezt a szót meghallom, rosszul vagyok. Nemzeti rosszullétem van!!!
bretagne
Fekete Péter! A kis ügyefogyott - ahogy a dal is mondja. Mi a franc nem lesz még nemzeti? Ezt a szót meghallom, rosszul vagyok. Nemzeti rosszullétem van!!!
oncogito
Jaj de jó!
Ez már olyan régen és olyan nagyon kellett! Remélem, lesz egy tucat helyettese is, mert egyedül biztos nem győzné!
Senara
Ó lesz a porond mester ? Nagyérdemű miniszterelnök "úr" polgárok , itt látható ...közmunkás ül és pitizik ... következő szám várólista kórházakba ... az éhező gyermek aki nem kap reggelit ... munkáért állnak sorba ...következő .. nyugdíjas öröme az 1, 8 % nak ...Útólsó fiatal aki elhagyja az országot ...LEHET NEVETNI :-(
silber13
@Senara: Nem porond, sokkal inkább istálló mester! Már ha a parlamentre gondolok!De rettenetesen tetszik a " nemzeti cirkuszművészeti stratégia kidolgozásáért felelős miniszteri biztos" munkaköre. Valakiknek sovány vaddisznó vágtában kreálnak jól fizető beosztásokat, az ilyenkor szokásos körítéssel
Hellcat
És még mindig vannak haverok akiknek milliós fizetés kell a semmire.
nezelodo
Erre már fel sem kapom a fejem, amióta tudom, hogy az egyik balatoni kikötő vezetője Nemzeti Állomásfőnök. Gondolom ugráltatja is a Nemzeti Hajóskapitányokat, meg a Nemzeti Hajósinasokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.