Politikailag lezártnak tekinti az LMP társelnöke Kész Zoltánnal való konfliktusát, amely azután robbant ki, hogy a veszprémi időközi választás győztese egy fotó alapján azzal vádolta meg Schiffert, hogy ő és pártja a Fidesz irányítása alatt áll.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bercifiu
Kútbaszó Gábor biztos, hogy ott volt, láttam.
Senara
Magam alatt vagyok már senkiben sem lehet bízni . Nem mintha eddig bíztam benne . Annyira beakart perelni mindenkit aztán mégse . Schiffer tehát igaz volt amit állítottak .
Manhattan
2010 óta írom és mondom folyamatosan : A vezér választotta ki őket saját ellenzékének... Nyilvánosan kritizálhatják a fideszt, legfőképpen zöld ügyekben. A fidesz átszavazással biztosítja a parlamenti részvételüket. Megtehették... Kökemény fidesz feltételek: Folyamatosan bomlasztani a valódi demokratikus ellenzéki pártokat.Egymással összeugrasztani. Kezdeményezéseikkel lejáratni az ellenzéki politizálást, pl. aláírásokat gyűjteni nagy csinnadrattával aláírók nélkül... Aztán persze látványosan elbukni! Minden időközi és országos választáson a győzelem legkisebb esélye nélkül jelöltet állítani... Akár a jobbikkal is összefogva, szavazatokat megosztani! No, itt került a légy a levesbe. A valódi ellenzéki szavazók már tudják és így már nem ugranak be... Viszont a fidesz bázisát már gyengítik. Gondolom, erre már Kubatov is rájött, így már egy kis dorgálásban is részesült. A fagyi visszanyal!...
papa.49
Még kétszer, háromszor neki fut az ipse, oszt. kiderül miről is ,,értekeztek,, a kubatovval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok