Az igazságügyi tárca felületesnek és egyoldalúnak tatrtja az Amnesty International jelentését, amely több ponton kritizálja a magyar állam működését. Az IM tételesen válaszol a jelentésben szereplő kifogásokra, a veszprémi időközi választással igazolják például, hogy nem lejt a pálya a választási rendszerben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A pálya továbbra is lejt elvtársak csak most már ennek ellenére is bukták a választást. Most már az egész ország utálja a fideSSt, úgyhogy már semmiféle trükközés nem segít, az agyhalott birka szavazók kisebbségbe kerültek.
Knapp75
Azt, hogy a saját és az ellenzéki pártok támogatottságához szabták a rendszert, nem fogják tudni megcáfolni.
2010-ben és 14-ben is kétharmaduk lett, csak utóbbi esetben jóval kisebb támogatottsággal. (52,73 helyett 43,55%, 565 ezerrel kevesebb szavazat...)

És bizony az a választás tisztaságához tartozik, hogy az ellenzék sem a közszolgálati, sem a kereskedelmi médiában, de még óriásplakátokon sem jelenhetett meg a szándékai szerint.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.