A betétesek több városban nem jutnak a pénzükhöz. A Buda-Cash-botrányban érintett miskolci bankfiók eddig ki sem nyitott, az emberek lökdösődnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@1magyar: Kösz, de szerinted ezek közül a kárvallottak közül hányan vannak ennek az ismeretnek a birtokában, ám, ha mégis...mihez kezdenek vele?! Rohadt mocskosul KI VAN EZ TALÁLVA! És sejtem, ki húzza a rövidebbet.
Kérdem én, a matolcsy-féle mnb rendelkezése, hogy a 60.000, azaz Hatvanezer forint alatti betét tulajdonosok megkaphatják a pénzüket...
Komolyan mondom, ezt a cinizmust másutt már tényleg kerékbetöréssel díjaznák!
1magyar
@m.macskosz: Miért? Jogos. Aki a fizetését veszi fel az kapja meg,a nyerészkedők meg várják sorukat.
m.macskosz
@1magyar: Azzal nincs semmi gondom, ha a "kisbetétesek" kivehetik a pénzüket, de könyörgök! Ez egy normális összeg, ha három hónapig többet nem kaphatnak a csórók?
Én úgy értelmezem,--lehet, hogy tévedek--, hogy ha valakinek van 300.000 Ft a számláján, az felvehet 60ezret, de nem veheti fel az összeset, azaz háromszázezret.
Ami a nyerészkedőket illeti: ezer és egy helyen tartják a pénzüket. Talán buknak valamennyit, --talán relatíve sokat is--, de annyit nem, mint az a szegény, akinek nincs otthon készpénze, és gyakorlatilag egy kiló kenyeret nem tud venni.
hetöndöe
Azt csak halkan jegyzem meg,hogy a roppant okos jobboldali média szerint a külföldi bankok kiviszik a hasznot.Na már most a helyzet úgy néz ki,hogy a magyar bankok nem csak a hasznot, a kamatokat, még a tőkét is ellopták,mellyel számos önkormányzatnak és több tízezer magánembernek okoztak nem kevés kárt.
Magyar embernek,magyar bankot,mert az olyan hazafias,mikor a honfitársaink rabolnak ki bennünket.
1magyar
@m.macskosz: Igen most, de szerintem az OBA majd kifizeti később a többit valamennyi határértékig.
m.macskosz
@hetöndöe: Az OTP a legmocskosabb bank, a Csányi-féle Bonafarm a legdrágább cég,
a simlicska-féle közgép a legnagyobb pénznyelő, miről beszélünk?
Ehhez képest az ún.külföldi multik legalább a törvény által előírt jogokat és jövedelmeket biztosítják a melósoknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.