Aránytalan volt a rendőrség fellépése 2006. október 23-án a Fidesz rendezvényéről távozókkal szemben – erősítette meg a jelentésében foglaltakat Balsai István volt országgyűlési képviselő, a 2006-os őszi rendőri fellépést vizsgáló egykori miniszterelnöki megbízott az akkori események miatt rendőri vezetők ellen indult büntetőperben csütörtökön a Fővárosi Törvényszéken.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

freemanpetya
Még mindíg ez a gumicsont! Unalmas már de nagyon. Kilenc éve ezt rágják. Aránytalan volt a fellépés azokkal szemben is akik molotov koktélt akartak dobni a rendőrségi vízágyúban ülőkre? Azokkal a betépett ultrákkal szemben is akik 3 kilós téglákat dobáltak a rendőrökre és akik miatt a rendőrnők összehugyozták magukat félelmükben? A jelentéstevő hányszor vett részt éles rendőrségi akcióban és hányszor vett részt elszabadult indulatokkal teli tömegmozduláson rendőrként? Nem a fakabátok védelmében írom, hanem az igazság miatt. Mit kell már ezzel foglalkozni? Aki ott volt nem véletlenül volt ott. Én nem sérültem meg mert otthon ültem a seggemen, de a könnygázból én is kaptam mert áradt be az ablakunkon, az egész tér fuldokolt miattuk. Mi nem kérhetünk kártérítést , úgy mint a nagyon "ártatlanul" megvertek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.