Magyarország arra kérte a Nemzetközi Büntetőbíróságot, hogy vizsgálja ki az Iszlám Állam terrorszervezet által a keresztény közösség ellen elkövetett brutális cselekedeteket, és szigorúan vonja felelősségre az elkövetőket – mondta hétfőn az MTI-nek Genfből telefonon nyilatkozva Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter egyebek mellett erről beszélt az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának egyik magas szintű rendezvényén megtartott felszólalásában is.

A külgazdasági és külügyminiszter emellett kifejtette, hogy a nemzetközi közösségnek a menekültek helyzetének javítása érdekében három feladata van: a menekülteket legnagyobb számban befogadó országok támogatása, a politikai menekültek biztonságának szavatolása, valamint az, hogy világos különbséget tegyen politikai és gazdasági menekültek között.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát a magyar nép is felszólítja a Nemzetközi Büntetőbíróságot hogy vizsgálja ki a magyar kormány brutális cselekedeteit amit a magyar nép ellen tett. Az sem piskóta ! Szijjártó húzd haza a beled azt hozd nyilvánosságra mennyit loptál pl. Lassan egyen értékűek lesztek az Iszlám Állammal. Ti lassan gyilkoljátok le a népet.
Pálinkafőző Rézüst
Ezek után az Iszlám Államisták ruháikat megszaggatva, könnyes szemmel, önként vonulnak börtönbe! Szép volt, zselésprütyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.