A brókerbotrány miatt egymás felelősségét vetette fel a parlamentben a Fidesz és az MSZP. Az LMP lemondásra szólította fel a Magyar Nemzeti Bank elnökét, a szocialisták pedig bocsánatkérést követeltek a jegybanktól. Az MNB közleményében felelőtlennek nevezte az ellenzéki politikusok nyilatkozatait.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tibor43
A pártok egymás cseszegetése helyett inkább nevesítenék a felelősöket és koboznák el a vagyonukat...
Akármelyik párt emberei szélhámoskodtak!
Tudom ez nálunk nem szokás,de el kellene kezdeni.
bencemacska
Nagyon elgondolkoztató ez az egész. Egy világválság - főleg amelyik a banki szférából indul ki - mindig megtizedeli a bankokat. A magyar bankrendszert nem rázta meg túlzottan, mivel a külföldi tulajdonosok kimentették őket.
A magyarok között sem volt - látszólag - sok bukás. Szerintem ők azóta tolják maguk előtt a hiányt különféle trükkökkel takargatva. Mostanában ezek buknak ki. Az utóbbi bukást valószínűleg a svájci kamat elengedés okozta!

ÉS AZ ELLENŐRZÉSEKET AZ A MNB VÉGZI, AMELYET NEM ELLENŐRIZ SENKI, MÉG FELÜGYELŐ BIZOTTSÁGA SINCS.
Én nagyon félek a jövőtől!!!
nyanya001
Nagyon jól látja Bokros Lajos !!!
Buda Kuss !

Félelmetesen bénák a magyar pénzügyi hatóságok. A Buda Cash brókerház elleni feljelentés napján a jegybank alelnöke már tudni vélte, hogy a csalás 15(!) éve folyik és a kár 100 (!) milliárd forint.

Ha a nyomozás első pillanatában ilyen pontosan tudja a bankokat felügyelő alelnök, hogy mióta folyik a bűncselekmény és mennyi a kár, akkor nyomban felmerül a kérdés: miért nem léptek előbb?

Mi az a hatalmas erő, ami lefogta a tisztességes befektetők pénze felett őrködni köteles bankfelügyelet kezét? Mégsem független az MNB? Vagy tényleg egyszerűen elaludtak a volánnál?

A jegybank, amelyik magába olvasztotta a pénzügyi szektor egésze feletti felügyeletet, a fideszes bűnpolitika engedelmes kiszolgálójává silányult. Törvényben rögzített jegybanki feladatait elhanyagolja, közben átalakult műkincskereskedéssé, ingatlanok ügynökévé. Mosolyogva vonja ki magát az államháztartás nyilvános ellenőrzése alól. Szakmányban herdálja az adófizetők pénzét. Maga lett az egyik legkockázatosabb hazai brókerház.

A népnek nincs cash, csak kuss.

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.