Nem tudni, hogy a kormánypártok képviselői egyöntetűen támogatják-e az Iszlám Állam elleni koalícióban való magyar részvételt - reagált az MSZP Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető bejelentésére, amely szerint az ellenzéki pártok nem támogatják az IÁ elleni küzdelemben való magyar részvételt és az ezzel kapcsolatos tárgyalások megrekedtek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Cicamama55: Mellesleg, ha engem kérdeznének, én sem támogatnám.
kakaósbögre
az én véleményem az hogy vagy ott állítjuk meg őket,vagy záros határidőn belül a saját városainkban fogunk fogócskázni velük.megjegyezném hogy ebben az esetben a vesztes nem azzal bűnhődik hogy ő lesz a fogó.
Vizual
Pedig mi hiresek vagyunk magunk szerint a harcos múltunkról, a bátor kiállásokról. Bár ha belegondolok...500 éve nem nyertünk háborút.
silber13
Majd ha a sereg élén a mi csúti vitéz Belisariusunk vágtat fakó lován, akkor elmondhatjuk, van benne kurázsi! De én nem tartok attól, hogy ezt a mondacsot sűrűn ismételnünk kellene. Attól tartok viszont, hogy oszlopos költőnk: Lö Simon már fogalmazza az Orbán futása hősi eposzát a szokásos kifejezéseivel tarkítva.
KERKA
@Vizual: 500 évvel ezelőtt sem:)) Vagy te tudsz egyet?
sokanvagyunk
Meg lehetne éppen indokolni... - pl. nem harcolunk nyugati nemzetközi brigádok és amerikai fegyverek ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.