Zaklatás miatt nyomoz a rendőrség a jobbikos Apáti István feljelentése ügyében. A képviselőt szombat éjjel egy mátészalkai szórakozóhely előtt fenyegette meg egy férfi. A Jobbik szóvivője kedden azt mondta, hogy Apáti István azért nem szavazott kedden kétharmados törvényekről a parlamentben, mert megfenyegette a „helyi cigánymaffia” a kocsordi politikust, és inkább a családjával maradt. A rendőrség azonban nem tud arról, hogy Kocsordon vagy más szabolcsi településen maffia működne – közölték.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Haláli. Pár hónapos baba igazi, szittya magyar apukája szombat éjjel egyedül egy szórakozóhelyen, ahol maffiózók múlatják az időt...
Majd nem megy be nappal a munkahelyére, mert félti a családját.
:) :) :)
Manhattan
Közszereplők Nemzeti Szégyenfala - Hungarian Wall of Shame
FideszKDNPJobbikMagyarország 2015.- Még egyszer, a "parlamenti matekról" -avagy- Egy jobbikos szavazaton múlott a 2/3 ...!?
Az újnácik, azzal "védekeznek" ;ők nem "együttműködnek"- hanem a cigányok... mert; ugyan mi történt?- hát pont most gyűtt a "cigány-maffia" (?!)- oszt fenyegetőzött... legalább is Apáti képviselő erre hivatkozott,mint távollétének indokára - de tényleg, mert ugyan, mi másra...-hisz tudjuk, újnáciknál, már csak így van, vagy a zsidók, vagy a cigányok... de gyűnnek... oszt, csak a baj van, az van ... hát nem ?!
CSAK 1 HALK KÉRDÉS:
1.- vajh ki látta ezt a "levelet" , vagy ki hallotta ezt a mit is ?
"...Halálos fenyegetést kapott Apáti
Megfenyegették Apáti Istvánt, azért maradt távol a mai szavazástól, hogy családja biztonságáról gondoskodjon. A képviselő közleményben tudatta, hogy hétvégén életveszélyes fenyegetést kapott „a helyi cigánymaffia kábítószeres tagjától".
A politikus közölte, hogy élőszóban hangzott el a fenyegetés, amely másfél éves gyermekére, feleségére is vonatkozott. „Nagyon sajnálom, hogy a mai fontos szavazáson nem tudtam részt venni, de a lelkiismeretem azt diktálta, hogy maradjak a feleségemmel és a pici lányommal" – írja közleményében Apáti, aki egyébként feljelentést tett a rendőrségen. Leszögezte: szánalmasnak tartja azokat a politikusokat, akik ebből a helyzetből politikai hasznot kívánnak húzni..."(origo.hu-444.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.