„Kisgyerekek is szoktak ide járni?” - kérdezem értetlenül a másik önkéntest egy bukaresti hajléktalanszállón. Igazából nem hajléktalanszálló, vagyis az, de nem olyan, mint a budapestiek. Ide főleg 18 év alatti vagy annál kicsivel idősebb fiatalok járnak. Néha gyerekek is, 10-12 évesek. Azt mondják, nemsokára visszaköltöznek a szüleikhez, elkezdik az iskolát. De mindig visszajönnek néhány hónap után. Egy nagyon pici nadrágot tartok a kezemben, azt tippelném, hogy 8-9 éves gyerekekre lehetne jó. „Ez nem kisgyerekeknek lesz, ez jó 14-15 évesekre is. Azok, akik ide járnak, általában nagyon lefogytak. Kint élnek az utcán, szipuznak, hogy ne legyenek éhesek. Látod azokat a foltokat a nadrágon? Az Aurolac-tól van.” Az Aurolac krómozásra használt festékanyag, ezt szipuzzák a gyerekek, akik az utcán élnek. (Fotó: MTI) [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mit számít mindez ennek a nácibetegnek? Ezt akarjátok? Kasztrálást, abortusztilalmat, a nők önrendelkezésének teljes megszűnését? Leszavazták az erőszak elleni törvényt is! Kisegítették a Fideszt! Ébresztő Lányok! Asszonyok! Tegyetek a szélsőjobb előretörése ellen! Soha a JOBBIKRA! Hazug, gonosz csapat. Az igazi nyomort hoznák az országra!
Dr plágium
És ilyen "politikusok" élősködnek rajtunk.
Nagyon szeretem a gyerekemet, de örülök, hogy egyke...nem biztos, hogy ugyanilyen lehetőséget tudtunk volna adni neki, ha ketten, vagy hárman vannak.
Levendula
@Manhattan: Én akkor sem szavaznék rájuk, ha egyedül indulnának a választásokon...
Hellcat
Egyre jobban süllyed a szememben a jobbik...mintha az nem lenne önmagában elég, hogy bedolgoznak a fidesznek még ilyen agymenésekkel is előállnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.