Újabb érdekes információkat csepegtetett Simicska Lajos. A sértődött milliárdos most a Mandinernek adott interjút, és azt állítja: Orbán Viktor jelentett róla katonaéveik alatt.

"Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad" – mondta állítólag Orbán Simicskának, aki azt felelte: nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitalálják együtt, miket írjon. A visszaemlékezés szerint ekkora már tíz centi vastag akta gyűlt össze a 22 éves Simicskáról, akit apja miatt egészen fiatal kora óta figyelhettek. A jelentéseket később próbálta megszerezni, ám ez nem sikerült, mert a rendszerváltáskor "sok akta eltűnt".

"Van azonban egy másik város, ahol minden meglehet" – utal rá homályosan Simicska, és azt már az interjút készítő Stumpf András vágja rá, hogy ez Moszkva lehet. A következő, még kínosabb alákérdezés azt is felveti, hogy talán ezekkel az aktákkal zsarolhatják most Orbánt az oroszok.

"Ha ezek meglennének és napvilágra kerülnének, az mindent borítana itthon. Ez biztos. Én meg – az elmúlt egy év történései után – nem tudom már, kiről mit gondoljak"

- nyilatkozta Simicska, aki szerint miután leszereltek, Orbán elmondta neki, hogy a katonaság után "alá akartak íratni vele, de ő nemet mondott". Állítja, ezt harminc évig elhitte, ma már nem tudja, mit gondoljon.

A lap kereste a Miniszterelnökséget, ők Orbán egy Vadai Ágnesnek adott 2012-es válaszát küldték vissza. Ebben többek között az írta akkor a miniszterelnök: "Sorkatonai szolgálatom első időszaka alatt megpróbáltak beszervezni, de ezt visszautasítottam, így a kísérlet – amint az a mellékletből kiderül – sikertelenül végződött."

A mandineres interjút készítő Stumpf egyébként alig egy hónapja szegődött a laphoz, előtte a Simicska-érdekeltségű Válasz újságírója volt. A Mandiner mögött pedig új fideszes háttéremberek felbukkanásáról beszélnek.

Közben az ATV-be is betelefonált Simicska, ahol élőben kapcsolták:

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
"Miniszterelnök úr, ön nem fél attól hogy Simicska Lajos szivárogtatni fog önről?"

Kezdődik. :) Csak szépen, okosan Lajos, tudjuk hogy te voltál a legokosabb köztük. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Valamiért csak megbízik a besúgókba , Szita kollégát is megvédte , Böröczöt is magasra emelte ,
amaramaistanna
@bencemacska: Inkáb perbe fogni,teljes vagyonelkobzás és börtön...
bencemacska
Azért ezzel jött elő Simicska, mert ez az a terület, ahol saját magát nem érinti hátrányosan.
bencemacska
@Katalina62: tegnap, 18:21

Ez nem feljelentés, hogy bizonyítani kelljen!
Ami a célja,arra meg jó! (A lejáratás!)
kamazuka
valami 7.érzékem azt sugallja,hogy ilyet már láthattunk a hazai politikában.
Gyanús fölöttéb gyanús,ahogy ezek köpködnek egymásra.
Engem momentán emlékeztet,de tévedjek,arra,mikor a most már kellően megtollasodtunk,jó lenne hátrébb húzodni de hogyan.Az elmúlt 15 évben voltak politikusok,melyeket simán leváltottak a kormányaik,s ma már ki emlékezik egy egy nagy port kavart intézkedésére.Itt a tollasodó főtollas eltávozóban látszék,még néha visszanéz,hogy lelépése ne tűnjön túl gyorsnak.Ezt tuti,hogy előre megbeszélték a résztvevők.Ennek az ügyletnek kell,hogy legyen stratégiája,mi több tanácsadói hátteret sem zárok ki.Az,meg hogy jelentenek?Hát mindenkiről jelentenek rólad is rólam is,azóta is.
Csak engem momentán nem érdekel.
Ha azzal lennék elfoglalva,hogy téged figyelnélek,nem tudnék koncentrálni a saját utamra!
Senara
III/III-as ügynök volt a Fidesz által javasolt hivatalvezető index.hu/belfold/2015/03/10/iii_iii-as_ugynok_volt_a_fidesz_altal_javasolt_hivatalvezeto/ Mert megbíznak benne ahogy Matolcsy szt tiszt elvtársban és a többiekben ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.