Két lehetőség van: vagy ekkorát még nem hazudott magyar politikai szereplő, vagy ekkora bomba még nem robbant a magyar közéletben. Simicska Lajos a Mandinernek adott interjújában azt mondta, Orbán Viktornak jelentenie kellett róla, és a Simicskáról szóló akták eltüntek a rendszerváltás után, de Moszkvában megvannak. Simicska szerint ezzel zsarolják Orbánt az oroszok Nem tudhatjuk, Simicska igazat mondott, vagy sem. Állításai alátámasztására semmilyen bizonyitékot nem tud felhozni, de ez nem is érdekli a volt fideszes oligarchát. Ugyanis Simicska célja most már nyilvánvaló: ahogy alig egy hónapja mondta, amikor legecizte Orbánt, ez egy háború, itt csak az egyik fél maradhat meg. Tehát Simicska politikailag kinyírni készül Orbánt. Ehhez pedig elég a sejtetés, hogy Orbán ügynök volt. És valószinűleg sok hasonló, konkrétabb vagy kevésbé konkrét információt fogunk kapni a következő hónapokban Simicskától és csapatától. Talán sose fog kiderülni, Orbán ügynök volt-e, vagy sem. A mondatok hatása szempontjából pedig ez lényegtelen is, hiszen rögtön jöhet a következő érv: ha a miniszterelnöknek és a Fidesznek nem lett volna takargatnivalója, már rég nyilvánosak lennének az ügynöklisták, de nem azok. Simicska Orbánnak és a Fidesznek az egyik legérzékenyebb ponton vitt be egy ütést, ez pedig az antikommunizmus, ami lényegében a jobboldali tábor egyik legnagyobb összetartó ereje. Plusz tudatosan behozta az orosz szálat is, ami Orbán másik érzékeny pontja  a jobboldali szavazók szemében. Amit Simicska csinál, az egy sima karaktergyilkosság, és azt mutatja, az oligarcha nem eszköztelen, saját személyes ismertségét használja fel az Orbánnal szembeni háborúban. A két rossz csatájában. Maga a bizonyiték nélküli sejtetés is napokra beszédtémát fog adni az állampolgároknak, és ráégeti Orbánra a kérdést, ügynök volt-e vagy sem. Ez pedig, bár nem bizonyosság, politikailag elég a megsebzéshez. Kiváncsian várjuk, hogy számol be erről a Simicska-médiabirodalom, és hogyan számol be a közszolgálati média.  

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@lampa laz: Sokakat maga alá fog temetni, de nem baj evvel is tisztul a társadalom, ennek a bandának a bukás a hatalomra jutásuk napján már meg volt írva!!!
craven
a egyik egy kis geci,a másik egy nagy sperma

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.