Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azt kérte Molnár Csaba energiaügyekért felelős és Szűcs Erika szociális minisztertől, hogy a szerdai kormányülésre készítsenek elő egy olyan javaslatot, amely segíthet a fagyhalálok megelőzésében. Erről a kormányszóvivő tájékoztatta az MTI-t szombaton. A Fidesz szerint minél hamarabb komplex törvényjavaslatra van szükség, hogy a nagy hideg miatt ne fagyjanak meg saját lakásaikban az emberek.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
A cikkből kiderül, hogy mindenki tudja, hogy mit kéne tenni! Ezt is, azt is, de nem most kellene ezeket az okos dolgokat kitalálni, amikor folyamatosan mínuszokat mutatnak a hőmérők. Mire kitavaszodik, talán sikerül kitalálni valamit az illetékeseknek, de akkor talán már késő lesz. Most még "csak" 10 ember fagyott halálra, de addig....?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.