A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferenc kedden a bíróságon "trükkök százaival és ócska hazugságokkal" próbálta elterelni a figyelmet arról, hogy a 2006. őszi eseményekért a politikai felelősség őt terheli – közölte a kormánypárt kedden az MTI-vel.

Közleményükkel arra reagálnak, hogy Gyurcsány Ferenc parlamenti képviselőt, a DK elnökét tanúként hallgatták meg a 2006. őszi eseményekkel kapcsolatban megvádolt egykori rendőri vezetők büntetőperében a Fővárosi Törvényszéken kedden. A volt miniszterelnök a tárgyaláson azt mondta: a vádlottak a terhükre rótt cselekményeket nem követték el.

Bene László egykori országos főkapitányt, Gergényi Péter volt budapesti főkapitányt és más egykori magas rangú rendőr parancsnokokat elsősorban intézkedések, illetve felelősségre vonások elmulasztásával vádolja az ügyészség. A vádlottak többnyire tagadják bűnösségüket.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Szégyellhetnétek a pofátokat, a ti csürhétek provokálta ki az egész balhét
hogy az értelmi szerzőjét már ne is minősítsem, azt megtette a Simicska !
Most, hogy a balhéitokról eltereljétek a figyelmet, 9 év után elkezdtek megint
Gyurcsányozni !
Hányingert keltően aljas maffia csürhe vagytok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Mocskos bűnöző csürhe pofázik, amikor a Deákról rátolták a "magyar embereket" az Astóriánál lévőkre, tudták, hogy lesz balhé, számítottak is rá, Demeter tetű sem véletlen forródrótozott, mobilon irányították a csürhét !
silber13
A fityisz nem veszi tudomásul, hogy a teli bili Gyurcsány kezében van és csak egy mozdulat, hogy a tartalmát a narancsos hordára borítsa. Az pedig rohatul büdös és még rohadtabbúl fűjó lesz a fijjug számára!
Senara
Gyurcsány hibás most is arrogáns szerint , de hibás volt 2006 ban is mert számon kérte rajta egy fideszes , miért nem használták fegyverüket a rendőrök TV székháznál
coyote3
Tehát nem azok, akik balhéztak? Megnyugodtam :)))))
Hellcat
Pont jókor tanúskodik a gyuresz...lehet terelni a figyelmet a brókerbotrányról meg arról, hogy elfogyott az ellopott nyugdíj.
m.macskosz
@coyote3: Nem volt ott semmiféle balhé! wittnerzászlósanya is megmondta,
hogy a fiúk kifizették a Túró Rudikat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.