Az RTL Csoport ma bejelentette, hogy azonnali hatállyal menesztik Dirk Gerkens-t. Helyette Andreas Rudas lett a magyarországi RTL Klub ideiglenes vezérigazgatója – írja a hvg.hu. Rudasnak két helyettese lesz: Kolosi Péter és Vidus Gabriella.

Rudas egyben az RTL Csoport közép-európai és ázsiai ügyekért felelős regionális alelnöke is. Az RTL Csoport szerint így Rudas kinevezése átmeneti, a végleges magyarországi vezérigazgató kinevezésére csak később kerül sor, és magyar vezetőt szeretnének választani a pozícióra.

Dirk Gerkensnek, aki 2001 óta sikeresen vezette az RTL Magyarországot, vezető beosztást ajánlottak az RTL Csoporton belül – írták.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@1magyar: "Több dolgok vagynak földön és egen, Mercutio, mintsem bölcselmetek felfogni képes.."
Sose tudjuk meg, mitől jobb Kolosi, mint Gerkens. Vagy hogy Gerkensnek mi lehet a bűne (amit Kolosi csak a jövőben fog elkövetni).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@F_Viktor: Sajnos, ez azt jelzi, hogy az RTL-nek sincs gerince!
amaramaistanna
@wagabund: NEM,erről nincs szó,ezt többször is közölte az európai igazgató. Náluk a kimondott szó mögött tartalom és valóság van.
amaramaistanna
@Desischado: Miért mondassz véleményt tények nélkül? Az RTL híradó, a Magyarul Balóval, a Házon kívül, a XXI század és a Fókusz is rendben van. Nem értem,te itt trollkodsz?
Desischado
@amaramaistanna: Trollkodik a fene, minek nézel te engem?! Tán fideszesnek nézek ki, vagy mi?! És nekem úgy tűnik, mintha lanyhulnának, de ha ez nem így van, - minden híradót nem nézek, - akkor csak azt mondhatom hajrá, csak így tovább! Mégegyszer, ne nézz engem trollnak! Tán úgy látszik, hogy imádom a rablóbandát, vagy mi?
amaramaistanna
@Desischado: Nem nézlek annak,de bevallom provokálni akartalak. Ne simuljunk már bele mi is a "károgó táborba".Szerintem inkább csak arról van szó,hogy már megszoktuk az új stílust, Az új RTL híradót.
Desischado
@amaramaistanna: Ha nem változtatnak a híradón és az eddigi hangjukon, akkor oké, de ha igen, akkor számomra nullák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.