Kiss Szilárd és Mészáros Lőrinc is tulajdonos egy orosz cégben, amely ráadásul ugyanarra a moszkvai címre van bejelentve, mint a magyar vízumközpont, ami a brókerbotrányba épp kedden belekeveredett Quaestor-birodalom kezében van – derül ki az Index cikksorozatának tegnap megjelent második részéből. A portál hetek óta nyomoz a nemrég letartóztatott Kiss Szilárd egykori moszkvai agrárattasé után.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ami Mészáros Lőrincet illeti, Dezső elmondta, a felcsúti polgármester maga is meglepődött, amikor orosz cégéről kérdezték, mint fogalmazott, „mondhatni többet tudtam a cégéről, mint ő”. Mindenesetre Kiss és Mészáros szalonnával bizniszelt volna a legnagyobb orosz élelmiszerlánccal, de a projekt végül is az oroszokkal szembeni embargó miatt meghiúsult – mondta el az újságíró.

Az Index nyomozása során képbe került Kiss orosz élettársa is, aki Dezső szerint kulcsfigurája a történetnek, hiszen nagyon komoly összeköttetései vannak az orosz üzleti-politikai világgal, vagyis nélküle Kiss aligha tudta volna hitegetni üzleti partnereit. Sőt, a Quaestor-csoporttal kapcsolatos ügyeket például többnyire a nő intézte Kiss Szilárd helyett. A cikksorozat várhatóan jövő héten megjelenő harmadik része a volt moszkvai agrárattasé orosz élettársának szerepét taglalja.

Elképesztő ez a tolvajlás !
Persze nem meglepő, Orbán g. Viktor legjobb csókosa !
1magyar
Lehet, hogy nem tájékoztatták róla.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.