Tegnap írtuk, hogy a Váci Madách Imre Gimnázium tantestülete elég keményen visszautasította a KLIK kérést arra vonatkozóan, hogy diákjaik is jelenjenek meg biodíszletként a március 15-i állami ünnepségen.

A Fidesz közpénzből etetett zsebciviljei ezen úgy felhúzták magukat, hogy megfenyegették az iskola tanulóit. A CÖF-aktivisták többek között azt írták: "minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem".

Határozottan tiltakozunk az iskolai vezetés gyerekekre gyakorolt politikai befolyásoltsága ellen, melyel lényegében haza árulást követnek el. Kezdeményezzük az iskolai vezetőség és a 18. életévet betöltött hallgatók nevelő célú behívását a Polgári Védelem egységeibe egyúttal jelezzük, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem amennyiben szót fogadnak a tantestület utasításának és távol maradnak a Budapestre meghírdetett ünnepségsorozattól.

Tisztelettel:

Egres Béla és Lovászi Fruzsina
Jövő Generációja Egyesület-Elnökség
Csongrádi Eszter és Vámos Edina
Vác-CÖF klub – Péleusz nyelviskola
A Milla és az Együtt 2014 oldaláról letiltottak közössége-facebook
Kaltenekker Anikó és Stadler Mária
CÖF aktivisták

Az aláírók között szereplő "Váci-CÖF klub" legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy leltárba szerették volna venni a tüntetéseken részt vevő fiatalokat, de kardoskodtak a netadó mellett is, sőt, médiaadót is szerettek volna, és megadóztatták volna azokat, akik nem tagjai a polgárőrségnek, vagy márkás ruhadarabokat viselnek.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Szép kis világot teremtett nekünk a fidesz...gratulálok fidesz szavazók...meg azok akik nem mentek el szavazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@panellproli: Az biztos hogy nem, BEÁLLNAK AZ ELLENKEZŐ OLDALRA NYALAKODNI, mert a Simicskával szólva, geciből lettek csak ezek az elmeroggyantak azok is maradtak...
mate03
@levarosbukta: Szerintem ez a levél,kimeríti a zsarolás fogalmát!Hol van ilyenkor a legfőbb ügyész úr? Hol va n a híres független igazság szolgáltatás?
lost in space
Engem fenyegessetek meg, lécci!
Annyira szeretném...
Annyira szeretném betörni végre a pofátokat, ti büdös, embertelen, istentelen, gané gecik!!!
Undorítóak vagytok mind egy szálig!!!
brutus
@lost in space: En is igy vagyok vele: Nagyon feszitik a hurt, a rohadekok...!
Cicamama55
A lengyel békemeneteseket ugyan mivel fenyegették meg, ők sem jönnek?! Mellesleg a diákok valószínű, hogy inkább a templomba mennek szüleikkel családi programként! Önként és dalolva! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok