Ezen viszont a pécsi Jövő Generációja Egyesület háborodott fel. Azt írták, hogy „mély megdöbbenéssel értesültek az iskola vezetésének döntéséről, melyel Nemzeti ünnepünket gyalázzák meg és rossz példát mutatnak tanulóiknak". Röktön kitalálták a büntetést is. „Kezdeményezzük az iskolai vezetőség és a 18. életévet betöltött hallgatók nevelő célú behívását a Polgári Védelem egységeibe, egyúttal jelezzük, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy az iskola diákjai ne nyerjenek felvételt egy felsőoktatási intézménybe sem amennyiben szót fogadnak a tantestület utasításának és távol maradnak a Budapestre meghírdetett ünnepségsorozattól. "

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Birkák. Ez még nem Észak-Korea. Most délre nyitunk elvtársak.
Dr. Felipe
Birkák. Ez még nem Észak-Korea. Most délre nyitunk elvtársak.
kakaósbögre
haggyadmá'ez az egyesület nem is működik,Vácon nincs is CÖF klub,egyszerűen ez az Egresi egy komplett idióta.van egyéb idiotizmusa is : www.peticiok.com/alairas_a_kormany_tamogatasara_es_ujabb_kulon_adok_bevezetesere
soljanka
@kakaósbögre: ja volt valami, hogy be sincsenek jegyezve. Valami pécsi portálon olvastam talán, ahol pécsiek háborogtak. A nyelvvizsga botrányos Péleusszal is van valami bizniszük.
Meg a szcientolőgiával is összehozták őket. Ezt viszont nem tartom lehetetlennek.
Senara
Miről akarják elterelni a figyelmet az önjelölt 3/3 ivadékok . Vagy a hatalom általuk üzen ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.