Az Index információi szerint még kedden hajnalban öngyilkosságot kísérelt meg a brókerbotrány miatt vizsgált cégek egyik letartóztatott vezetője a Gyorskocsi utcai börtönben.

A büntetés-végrehajtás kommunikációs főosztálya az Indexnek annyit mondott: "a Fővárosi Bv. Intézet Gyorskocsi utcai objektumában 2015. március 10-én, a hajnali órákban valóban történt öngyilkossági kísérlet". Ugyanakkor a személyiségi jogok védelme miatt ennél többet nem árulhattak el a lapnak.

A hvg.hu viszont úgy tudja, a Hungária Értékpapír Zrt. egyik munkatársa akart véget vetni az életének. Értesülésük szerint a háromszázmillió forintos sikkasztás gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett egyik gyanúsítottról van szó.

A ceglédi székhelyű Hungária Zrt. három vezetőjének, S. Istvánnak, K. Lászlónénak és K.-né Sz. Klárának az előzetes letartóztatásáról (S. és K. tulajdonos is a brókercégben) március 8-án döntött a Budakörnyéki Járásbíróság.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Személyiségi jogok...300 milliónál...Mások meg nem jutnak hozzá a becsületes keresetükből megspórolt a pénzükhöz.
Ha nem buknak meg, akkor élnek vidáman tovább. Sajnálnom kéne, hisz senkinek a halálát nem kívanom, de nem tudom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Nem lehet,hogy Paks II kölcsönszerződésről van itt szó,és hogy Putyin azért jött mert bedőlt a projekt a pénzt előre elköltötték,és kérdőre vonta őket,mégis mikor fizettek?
Egy ilyen kvicc-kvacc történettel fedték el a valóságot?
Ki hiszi el,hogy azért alakúl egy pénzügyi társaság,hogy veszteséget termeljen?
Ehhezképest az olajszőkítés házilag, Ungarise űberpancs!
Vizual
Személyiségi jogok ? Az MSZP letartoztatjainál nem volt ilyen ? Mi az? Amúgy csak igy mezitláb 2-től - 8 év meg + 50 % az apraja miatt. De azt mondom, nem sajnálom. Talán akkor kellett volna gondolkodnia az öngyilkosságon mielőtt hozzányúlt a pénzünkhöz, mert ugye "sajátjaként kezelte".
eszegfu
@wagabund: Ebben az volt a "vicc", vezérigazgató 3 mill. Ft alatti pénz- büntetést kapott. Nem is értettem: ha hiány volt, akkor hogy-hogy nem találták meg az "elkövetőket" és nem ültették le őket, vagy ha nem volt semmi sem bizonyitható, akkor miért büntették pénz befizetésére. Ott sem lehetett minden "gömbölyü"...
Senara
www.blikk.hu/blikk_aktualis/felvagta-ereit-a-letartoztatott-brokerno-2337671 Az asszonyt egyébként az Év vállalkozójának választották 2013-ban. Másik ügyben meg díszpolgár lett a csaló . Ezek után mondja azt arrogáns szocik vigyék a balhét
nezelodo
"wagabund
volt olyan bankelnök aki százötven-milliárdért sem ült egy napot sem...ugye rémlik valami?"
Kerüli az állampárt vezetése még a nevük kiejtését is, és tíz évig mindegyik kussolt róla a parlamentben. Aztán jól megbüntették, félhavi fizetése bánta a Kishercegnek. Hálából ő is tartja a száját, pedig biztos tudna mesélni, csak tart a félvak osztráktól.
papa.49
Oszt. a rendőrök minek kapkodtak, lehetett volna mentőt hívni 2-4 óra múlva már meg is érkezett volna, ellátni a ,,sérülést,, ez még a végén mentségére fog szolgálni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok