A Fideszen belüli hatalmi küzdelem vagy trónöröklési harc nem Orbán Viktorral szemben, hanem Orbán Viktor kegyének elnyeréséért zajlik. Orbán Viktor pozícióját nem fenyegeti veszély, őt nem belülről lehet megbuktatni - mondta Török Gábor politikai elemző az InfoRádió Aréna című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@Horizont: Jegenyefák nem nőnek az égig... Jelenleg ki lehetne az utódja?
Aki Én
@Január: Biztos, hogy rengeteg alkalmas ember van ebben az országban. Olyan nincs, hogy nincs több szempontból jobb, de gondolom ezek most kivárnak. Nem tanácsos a maffiával ujjat húzni. Ez az ember abszolút alkalmatlan és messze túl van lihegve. Képzeld, még olyan ember is van, aki szerint jó szónok. Vicces mi? Alapvetően tapasztalat nélkül nem lehet jó vezető valaki, de hát ezt láthatjuk is.
profon
Hát nincs közöttük egy gerinces, vak komondor ?
Január
@Horizont: Csak az a gond, hogy mikor jön el az a " holnap".
Valamint ma nem tudok egy olyan tömörülést, amelyik elsősorban az országérdekeit tartaná szem előtt, és tenne is érte. Nem csak a retorika szintjén.
Eddig még mindig úgy kezdődtek a regnálások, hogy legelső dolog volt a sajátzseb és a klientúra zsebének a megtömése.
Ugyanis volt már itt baloldali, jobboldali kurzus, és még mindig van lejjebb, ez pedig nagyon kiábrándító tud lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.