Támogatni kell a vezeték nélküli internetszolgáltatást biztosító, magyar tulajdonban lévő szolgáltatókat - mondta Deutsch Tamás miniszterelnöki biztos.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Világos, mint a Nap !

Ha már nem lehet igába hajtani a nagy szolgáltatókat, akkor sok-sok kicsi kell, akik közül biztosan lehet pártcsicskát csinálni - tökös cenzúrával !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Toby: Nem egészen hülyék a fiúúkkkkkkkkkkkkk!!!
Desischado
EL kezekkel a nettől, te agyatlan tompi!
hetöndöe
Sok kis magyar adócsaló céget,akik a dolgozóikat sem fizetik ki,csak tejelnek a hőn szeretett pártnak és szívatják az előfizetőket.

Hülye barom!
kamazuka
Aztán egy szépnapon a kiskretén meg kereszvizes barátai kitalálják.Hétvégén nincsen internet,helyette mozdúlj ki a szobából,és menj el hétvégére valamelyik wellness szállodájába.

Vagy.A sok kicsi szolgáltatót egyenként hazavágják,hogy majd ők csak rajtuk keresztűl.

Halott demokráciában mint a miénkben ez is megtörténhet.
Juhász István
Tompika! A sok kis magyar szolgáltató, az még nem jött össze, de te már élen jársz a SOK KIS MAGYAR FELHASZNÁLÓ létrehozásában...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.