„Köszöntöm Önöket a 167 évvel ezelőtti forradalom epicentrumában.” Akinek az epicentrumról egy atomrobbanás jut az eszébe, az túl nézett háborús filmeket, és ezért álmodik a Paksi beruházásról. „Most itt állunk, azon a helyszínen, ahonnan szétsugárzott, szerteáradt a mágikus energia, amely felvillanyozta és nagyszerű nemzetté formálta a magyarokat.” Alapvetően a Pilvaxból indult a buli. Tehát a kormányfő, a Nemzeti Múzeumnál egy kávéházi asztalon hitte magát.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Január: Na meg az atmeneti populistak (vagy annak latszo szemelyek)...:o)) Mondom: ATMENETI... (legalabbis remelem)
GeoCravker
@Január: Anno nem csináltak belőle titkot, hogy LVházi asztaltársaságból indult.
Még Orbi et mori is emgetetett ilyesmit.
sentinel216
Csak csendben jegyzem meg, a negyvennyolcas forradalom nem magyar találmány. Hiába szeretné a pocakos balhátvéd kisajátítani. Még csak nem is kelet felől, hanem nyugatról gyűrűzött be. Fél Európa lángokban állt, mire a márciusi ifjak felébredtek.
Manhattan
Egy titok, melynek TUDÁSÁÉRT jár akasztás?...Akkor mi jár a TITOKÉRT?
"...akasztass föl elsőként, mert mi még tudjuk, te ki voltál egykoron..."
"...De mondok én neked valamit, Viktor. Ahogy itt elnézlek titeket, rosszabbak vagytok ti a Kun Béla- féle Lenin- fiúknál. És tudod, mit? Ha egyszer hatalomra jutsz – mert látom, az Isten sem menti meg az országot attól, hogy egyszer majd te dirigálj itt –, a Stumpfot, meg engem akasztass föl elsőként, mert mi még tudjuk, te ki voltál egykoron! ..." (Kéri László)
GeoCravker
@Manhattan: Szerintem mindenkinek jobb, ha nem tudjuk mi zajlott a Bibóban egykoron.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.