Kövér László, az Országgyűlés fideszes elnöke a Heti Válasznak adott nagyinterjút, ahol azt mondta, szerinte a kormány a választások után ugyanott folytatta, ahol abba hagyta, nem nyitottak új fejezetet. De a kommunikáció nem jó, ahogy például a drogteszt ötlete sem volt az.

A tapolcai választásról azt mondta: kevesebbet kell tévedniük: már az hiba, ha nem értik, mit akarnak az emberek. Simicskával kapcsolatban Kövér úgy fogalmaz:

Nem egy üzletembert látok a közéletben, aki azt hiszi, annyi esze van, mint amennyi pénze. Az említett vállalkozó esetében sem tudom elhessegetni magamtól ezt a gondolatot.

Ugyanakkor szerinte az anyagi erő nem jogosít fel senkit, hogy demokratikusan választott kormányokat próbáljon befolyásolni. Kövér szerint Simicska a vállalkozásait érintő sérelmek miatt döntött a bosszú mellett. Ám Simicska nem jelent belháborút a jobboldalon, mert az Orbánt érintő "teljesen abszurd" ügynöközéssel a jobboldali közösségen kívülre került.

A Mészáros Lőrincet és Tiborcz Istvánt feszegető kérdésekre azt reagálta, hogy minden döntéssel el kell számolni, különösen, ha közpénzről van szó. Leginkább azért, hogy a kormány ellenfelei ne alakíthassanak ki olyan közhangulatot, amely  "valós alapot nélkülöző hecckampányukra" is fogékonnyá válhat. Ezt azok sem felejthetik el, akiket a miniszterelnök környezetéhez szoktak sorolni.

A tapolcai választásról pedig azt mondta: kevesebbet kell tévedniük: már az hiba, ha nem értik, mit akarnak az emberek.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez vicces. Attól tartozik valaki jobbra vagy balra, hogy kritizálja-e a legkevésbé jobboldali miniszterelnököt? Kicsit sem osztják meg a társadalmat ezzel az állandó jobb és bal butasággal. Már régóta nincs itthon jobb és bal. És pont egy Kövér említ ilyeneket az ő és családja múltjával, ráadásul egy igencsak vegyes fideszes összeállításban.
Ettől hiteles jobboldali valaki? frontoldal.wordpress.com/2013/07/07/egy-hithu-kommunista-oszinte-levele-kover-laszlohoz/
Aki Én
,,A komcsi kutyából sosem lesz demokratikus szalonna"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.