A rejtélyes fehér busz egy cégé, amely honlapja szerint 1996 óta foglalkozik kisebb-nagyobb kollektívák, turistacsoportok, VIP vendégek, kongresszusi résztvevők csoportos és egyéni szállításával.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Amikor valaki egyszemélyben spontán tüntetést szervez, majd mikor megkérdezik tőle, mint szervezőtől, hogy honnan van a busz, azt feleli zavartan, kis gondolkodási szünet után, hogy ,,erre nem tudok válaszolni", az rendkívül hiteles.
coni
Ahogyan a március 15-i ünnepségen sem minden iskolás tudta, hogy honnan jött és a CÖF-ös tüntetéseken anno, sokan nem tudták megmondani, hogy miért vonulnak (a napidíjon kívül).
zöldszem
Nem tudjátok a Hungary BBC, bemondta már a tüntetést? A műsort megszakítva, rendkívüli hírek címszó alatt. Bemondta kb a résztvevők számát? A tömeget ki szállította,fizette, etette, itatta. Pogácsa volt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.