Március 28-án üzemkezdettől március 29-én üzemzárásig nem közlekedik a 4-es metró a teljes szakaszon, a Keleti pályaudvartól a Kelenföld vasútállomásig. A szünetre a Budapesti Közlekedési Központ szerint azért van szükség, hogy hatósági teszteléseket végezhessenek.

Az utasokat a metró helyett pótlóbuszok szállítják majd. Ezek a végállomások mellett a Bikás parki, a Móricz Zsigmond körtéri, a Szent Gellért téri és részben a II. János Pál pápa téri állomásokon fognak megállni. Az autóbusz Bikás park és Keleti pályaudvar között a 7-es és 107-es járatok útvonalán jár. A kelenföldi Őrmező buszvégállomásról induló egyes járatok utolsó nappali indulásai néhány perccel későbbre tolódnak.

Az Origo megkérdezte, hogy pontosan milyen jellegű teszteléseket kell végeznie a hatóságoknak, de csak hétfőre ígértek nekik tájékoztatást.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A külföldieket nem fogja zavarni mert a 2-es Metró Deák téri megállójában az angol szövegben még egy év után is a 4-es metróra lehet átszállni, ami ugye még úgy is komplikált volt, hogy a teljes vonalon üzemelt (csak éppen máshol).
wagabund
na jó, most még az egyszer leállhat, de utoljára... többet elő ne forduljon! irgumburgum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.