Amíg 2009-2010-ban a gazdasági helyzet tekintetében Görögországgal voltunk egy szinten, mára nagyot változott a helyzet. A jelentős változást jelzi, hogy a hároméves államkötvényeket a görögök ma 20,...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Aha,... Es a mondandoja vegen a keze beleert a bilibe, mire felebredt,... Aztan mar nem is volt kedve tobbet igergetni...
nyanya001
Ezáltal amennyivel csökken az államháztartás bevétele,
más területeken annyival fognak nőni az árak, és újabb adónemeket fognak kitalálni !
tivoli
Legalább az alapvető, a megélhetéshez szükséges dolgok ÁFÁ-ja legyen egy számjegyű. Ennél többet nem is kívánna a magyar átlagpolgár.
Yoda69
@tivoli: AFA csokkentesrol nincs szo. Csak az SZJA csokkentesrol, ami csak a nagykeresetueknek 300e/ho folott fog hozni erdemben. A zemberek tobbsege tovabbra is szivni fog a magas adok miatt.
tivoli
@Yoda69: ma, 10:50
A kisfizetésűek, vagy a jövedelemnélküliek kinn lesznek az összes vizekből. A bevételük teljes összegét továbbra is a megélhetés emészti fel. A vagyonosok bankszámlája tovább növekszik, mert mindenkinek csak egy gyomra van. A fogyasztásuk nem fog nőni, csak a megtakarításuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.