A fizetésünkhöz is ugyanúgy hozzányúlhat a végrehajtó, de például a szükséges gyógyszerekhez, vagy élelmiszerhez nem. Érdemes együttműködni, mivel ellenkező esetben akár 500 ezres bírságot is kaphatunk.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
...mihez nem nyúlhat a végrehajtó? - Például a felelőtlen "felelős vezetők" vagyonához.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
@szaboria1: A behajtó cégek jó nagy összeget tesznek rá a tartozásra és amikor valaki ellentmond, akkor eladják egy másik követeléskezelőnek és ő is ráteszi a maga költségét, így a néhány ezer forintos tartozásból rövid idő alatt pár száz ezer Ft lesz a tartozás, ha hagyjuk. De ezt nem szabad hagyni, főleg úgy, hogy a bank is olyan összegeket számít fel a nagy semmire, hogy egyből a csillagos ég lesz a tartozás összege. Azóta sehol nincs bankszámlám, mert elég volt a bankokból !
gödörben
@kkalman: Ezek egymásnak tologatják a papírokat, míg az idő múlásával a kamatok szépen kúsznak felfelé. Ki van ez találva rendesen. A mocskokat persze kimenekítik az ellopott pénzzel együtt. Süllyedni látszik a hajó lehet menekülni, míg van kiút.
tivoli
@zöldszem: tegnap, 16:49
Nem mindig volt tökéletes, de hát nem várhattam, hogy ő változzon meg az én kedvemért. :-))
zöldszem
@tivoli: ma, 09:30
Gondoltam, hogy nem volt rossz asszony, ha nem az ördögök vigyáznak rá:))))
mate03
@tivoli: Könnyen lehet hogy megnyitják az adósok börtönét!
tivoli
@mate03: ma, 14:07
Remélem sose leszek lakó, de a mai világban semmi sem lehetetlen. (Ahol lehet pát ezer forintból félmilliós villanyszámla).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.