Orbán Waterloonál zsebre vágta a kezét. Közben pedig a maga lábán álló Ráhel... Újabban szokásom bekukkantani nemzetünk nagyjainak Facebook-oldalára. Mert megérdemlem! Most is kukkantottam és mit látok? Világszenzáció! Orbán Viktor kávét iszik! De komolyan! Kávéscsészéből, ülve. Ez még nem is akkora nagy szám, mert például én is ülve iszom a kávét. Nem ismerek erre vonatkozó felmérést, de el tudom képzelni, hogy akár többen is így lehetünk ezzel. Az is igaz, hogy én kávézás közben nem szoktam zsebre vágni a kezemet. Ülő állapotban szinte soha nem teszek ilyesmit. Biztosan ezért nem én vagyok a miniszterek elnöke.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Már kezd gyanús lenni, hogy miért dugja zsebre a kezét, minden helyzetben. Talán remeg a keze és igy leplezi. De azt látni, ha a kávéscsészét nem is, de hogy a jobb kezén játszik az ujjaival, azt igen.
magyarbakancs
@Horizont:" Most vagy baj van ott benn, vagy csak simán tahó :)"
36 éve dolgozok pszichés zavarókkal küszködik betegekkel.
Van tapasztalatom szerintem nincs nála valami rendben ez biztos.
1magyar
Akit gyerekkorban vertek,kínoztak, mindenkiknek van pszichés zavara.
Vizual
Talán mondjatok valamit amire azt mondhatnánk, hogy ez mindenkinek jó volt ? Nem tudtok. Egy gonosz törpe. Szándékosan tesz be nekünk. És élvezi, hogy milyen balfékek vagyunk !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.