Konkrét gyanúsított továbbra sincs Quaestor-ügyben, Tarsoly Csaba pedig továbbra is szabadlábon van – írja a Népszabadság. A Nemzeti Nyomozó Iroda ismeretlen tettes ellen indított nyomozást csalás bűntettének gyanúja miatt március 11-én - ismertette velük a korábbi közleményt a Nemzeti Nyomozóiroda.

A Quaestor-ügyben Orbán Viktor egyelőre nem szólalt meg, miközben ezúttal 150 milliárdnyi fedezetlen kötvényről beszélnek. A kár tehát még nagyobb is lehet, mint a Buda-Cash esetében, ahol azt találta mondani, hogy ha ő irányítaná az igazságszolgáltatást, "akkor kattanna a bilincs".

Tarsoly Csaba nem tűnt el, hanem otthonában tartózkodik, és mindenben együttműködik a hatóságokkal – szögezte le az üzletember jogi képviselője, Papp Gábor ügyvéd a lapnak.

A Quaestor állítja, hogy a cégcsoportnak van elegendő vagyona ahhoz, hogy az ügyfeleket kártalanítsák. Amennyiben igaz, hogy a kibocsátott papíroknak nincs szabályos fedezete, de máshogy helyt tudnak állni a Népszabadság forrása szerint az ügy megítélése egészen más lehet. Akár még az is elképzelhető, bár nem túl valószínű – véli informátoruk –, hogy nincs helye nyomozásnak, hanem marad egy szabálytalan pénzügyi tranzakció.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ismeretlen tettes ellen nyomoznak!? Na de akkor kicsoda, és milyen pozíciót töltött be a cégnél Tarsoly Csaba?? Nem ő a Quaestor cégvezetője? Akkor mi az, hogy ismeretlen személy ellen nyomoznak??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
Eljátszom a gondolattal, hogy mi lett volna, ha ez egy baloldali kormány idején történik. Budapest már romokban lenne.
dr. prédikátor
na hülye magyar !!! ez kell neked!!??? ne veszed észre hogy a saját g...ci kormányod csinál belőled bohócot??? A szemedet kilopja ez a szemét fütyi-sz banda, és te még tapsolsz is hozzá???Tüntetősdit játszol ahelyett hogy az egész mutyizó bandát elzavarnátok a pokol fenekére!!!Meddig és mennyit kell még ellopni tőled hogy tegyél is valamit???!!!Miért nem mersz a szeme közé vágni a sok tetünek???Miért tűröd hogy a bőrt is lenyúzzák rólad???Más ország már lángban állna ennyi szemétség miatt!!!Hol marad a híres magyar virtus???
Főlökött
@F_Viktor: - sehogy sem tudják. Ezért is lesz a bukta számukra.
- az pedig már elkezdődött :
propeller.hu/itthon/3080977-egy-nappal-quaestor-oncsodje-utan-meghalt

Rá tetszett tapintani az ízére :) lényegére :).
Vizual
Nyugi emberek ! A tettes nem ismert ! De a fejétől bűzlik a hal. Vicc !
gödörben
"nincs helye nyomozásnak, hanem marad egy szabálytalan pénzügyi tranzakció." Sót a cég sem létezik, mert a szellembe lapátolták a közpénzt.
Azért érdekelne, hogy a hamis papírok kiadásával szerzett milliárdok hova tüntek? Valamint 100%-os összefüggés van a hamisítás és a deviza hamisítás között. MINDKETTŐ ÉS A TÖBBI AMI MÉG NEM DERÜLT KI TÖNKRETESZI AZ ORSZÁGAOT. Igaz ezek nem is arra vannak, hogy hazánk épüljön, szépüljön, a nép gazdagodjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.