Ez az állandó kapkodás, csak ez ne lenne... Három embert előállított a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Quaestor-üggyel összefüggésben csütörtökön késő délután – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint jelenleg több helyszínen tartanak házkutatást a nyomozók, és a vagyon-visszaszerzési intézkedéseket is megkezdték.

Az NNI szerdán közölte, hogy továbbra is ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Quaestor-ügyben csalás gyanúja miatt. A szerdai közlés szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csalás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást. A nyomozás érdekeire tekintettel a folyamatban lévő eljárásról bővebb tájékoztatást nem áll módjukban adni – tették hozzá.

A Hír24 úgy értesült, hogy az előállított vezetők között van Tarsoly Csaba, akit az ügyvédjétől vittek el.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Miután nem sikerült elsunnyantani a lényeget, a "kapkodó idegbeteg" más ügyekben sem lihegő pintérség erőt vett magán és bár zokogva, de elsétált néhány szarháziért és szívhez szóló, moderált hangnemben kikönyörögték, hogy tartsanak velük néhányan az óberhéra egy kis kávézgatásra, de amelyik valamerlyik szarházi fidesznyikre tesz terhelőt, az írja meg a búcsúlevelét és sétáljon ki a felcsúti földútra, ahol éppen egy ismeretlen állampolgárságú osztrák száguldozik !
Közben kioktatták őket, hogy mások milyen vallomást tettek, milyen bizonyítékok állnak rendelekezésre és mire beérnek az óberhéra, jó lenne, ha összebeszélnének, ha eddig nem tették volna meg !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Clavigo: Körösztyénszájuakat is beleértve..
human
@coni: Nekem azt tetszett, mikor Rogán azt mondta, hogy miért nem nyújtott be az ellenzék olyan javaslatot, amivel hamarabb lebukhattak volna a Questor és társai.
Kérdem én, ha az ellenzéknek kell kormányoznia, akkor a fidesz mi a francnak van kormányon?
zöldszem
@human: ma, 19:17
Rogán állandó szókincsihez tartozó szavak.
Jobboldal, MSzp,Gyurcsány, jobboldal, MSzp,Gyurcsány, jobboldal, MSzp,Gyurcsány, jobboldal, MSzp,Gyurcsány. Valaki szólhatna nekik, hogy lassan 5 éve a Fidesz- Köpnömkő van kormányon. Érdekes dolog, hogy mióta Simicska nevén nevezte őket, mintha minden összeomlott volna.
human
@zöldszem: Ha 20 évig kormányoznának akkor is elmúltnyócéveznének. Szerintem annyira el voltak foglalva a milliárdos lopásaikkal, hogy közben elfelejtették irányítani az országot.
mariaberta
Láncon vezették ahogy a balosokkal szokták?
zöldszem
@human: ma, 21:11
"a milliárdos lopásaikkal, hogy" Valamint, a bizonyítékok eltüntetése. Eddig ismeretlen tettes ellen nyomoztak, ma 6 órakor, megvilágosodtak és rájöttek, hogy Tarsoly a Questor vezetője, aki levelet küldött, hogy xar van a palacsintába. Nem Tarsoly házához vonul ki rendőrség, hanem Orgoványhoz. Ja, kit néznek ezek hü..ének? Én zöldszem vagyok, nem hü..e!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.