Konferencián mutatta be alapjövedelem-koncepcióját a Párbeszéd Magyarországért, ahol kiderült, hogy ez egyelőre csak vitairat. A szakpolitikai vita mellett előkerült a slágertéma is: hogyan mászhat ki a baloldal a gödörből? Bár kritikákat is megfogalmazott, de Surányi György volt jegybankelnök szerint az alapjövedelem célkitűzése helyes. A PM szerint, ha a baloldal nem tesz új ajánlatot, akkor jön a Jobbik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sekele
Nem elég a jó ötlet, de "el kell adni" a társadalom nagyon különböző szellemi szinten álló egyedeinek. Orbánnak nem voltak jó ötletei, de azt nagyon célravezető módszerekkel (a pálinkától Trianon újraértelmezésén keresztül Márai-ig) adta el.
Bajnainak nagyon jó és megvalósítható ötletei voltak, de a Fidesz és az MSZP megakadályozta, hogy eljusson a társadalom szélesebb rétegeihez. Reméljük Karácsonynak sikerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.