Németország felé szeretne nyitni a Jobbik elnöke, de szerinte ez azért lesz nehéz, mert „a német sajtó még a magyarnál is rosszabb”, és ott mindenki neonácinak nézi a pártját. Vona Gábor a Magyar Nemzetnek adott interjúban a Duna-parti holokauszt-emlékművet leköpő képviselőjük ügyével kapcsolatban azt állította: a Jobbik osztozik mindenki, így a zsidóság gyászában is. Az ellenzéki politikus arról is beszélt, hogy nehezebben alszik a „kormányzati felelősség egyre inkább megnyilvánuló realitásától”.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Berosálok rögtön !
Hétfőn meg holokauszt megemlékezést is tart majd a Jobbik !
A szívem szakad meg ekkora önkritika láttán !
eugen4402
Vona szédítő sebességgel vezényli pártja háziasítását. Ha ma léptek volna színre, még hihető is lenne, de ők már egyszer-kétszer bemutatkoztak. Tagságának jelentős része nem fogja elviselni, ha szájkosarat akar rájuk rakni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.