Több mint öt órája tart Tarsoly Csaba és társai előzetes tárgyalása. A Quaestor-vezér sorsáról elvileg tegnap döntöttek volna, de a védelem új bizonyítékokat kért az ügyészségtől, ezért vasárnapra halasztották a döntést. 

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"A sajtómunkatársak elvileg bemehetnének a bíróságra, de az épület őrzését végző, debreceni székhelyű vagyonvédelmi cég munkatársa szerint „a főnök” ezt megtiltotta, mert tegnap "rosszalkodtak" az újságírók a folyosón" - :-)))) Fogadjunk 20% Lali a főnök:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feleselek
Persze! A Biró, akkor jött rá, hogy hallgatva a főnökére, a család összes pénzét a jól fialó Questor gondjaira bízta...!
m.macskosz
@bencemacska: ma, 12:13 Engem egyszer úgy tiltottak ki, hogy egyetlen kommentemet sem törölték előzőleg! Se figyelmeztetés, se semmi!
bencemacska
@m.macskosz: ma, 23:06

Csak azt vetted észre, hogy nem tudsz belépni, vagy jött valami üzenet, hogy egy ideig ne is akarj belépni?
m.macskosz
@bencemacska: Nem tudtam belépni, még a fészbukon keresztül sem! Egyszerűen a Propeller, mint olyan, megszűnt létezni számomra. Magyarázat nulla. Akkor nagyon pipa voltam, mert ez olyan, mintha odamennél az újságárushoz, kérnél egy napilapot, erre közölnék, hogy neked nem adok.
bencemacska
@m.macskosz: ma, 23:13

No azt hiszem, mondtam volna olyanokat, ami miatt örökre kizárnak,
Bocs. majd holnap folytatjuk, mert már bevettem az esti gyógyszeremet és rögtön elalszom.

Jó éjt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.