A Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a tárca intézményei a miniszterelnök utasításának megfelelően jártak el, amikor megszüntették számláikat a Quaestor brókercégnél, ennek köszönhetően az adófizetőket nem érte kár; a folyamat során pedig nem rendelkeztek semmilyen törvénytelen információval – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.

Szijjártó Péter szlovák hivatali partnerével, Miroslav Lajcákkal közös sajtótájékoztatón válaszolt a Quaestor-üggyel kapcsolatos kérdésekre.

A miniszter hangsúlyozta: megdöbbentette és csalódást keltett benne a Quaestor bejelentése, mert megbízhatónak tartotta a brókercéget, ugyanúgy, ahogy az a több tízezer ember, aki ott tartotta a megtakarítását. 

A miniszter kijelentette, hogy egy levelet sem kapott Tarsoly Csabától, a Quaestor vezérétől, akivel utoljára januárban vagy februárban találkozott, és a Duna City befektetési projektről tárgyalt akkor.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A gúnárnyakú xargyártót ilyennel megvádolni hogy igazat mondana, hát még akkor se ha téveszt!!!
Clavigo
Paripa arcú Cuncimókus,,nem is Rólad van szó,,hanem Körösztapádról,,aki kiadta az ukázt,,hogy vedd ki a lééét,,de nagyon gyorsan...Egyébként meg ne hazudjááááá..
coni
3 héttel az eset után már kezd a kormánykommunikáció közérthetővé válni (Magyar Lev.):

" Nem tartottunk közpénzt a Quaestorban... erkölcsileg is rendben volt, mert közvagyont mentettünk ki onnan"

Szóval időben kimentették amit nem tartottak ott. Akkor ellopták?
Senara
...ennek köszönhetően az adófizetőket nem érte kár... De igen hajzselés focista , akik most sorban állnak a megtakarításukért , ők is adófizetők . Pártfőtokár feltette a lemezt a többi hajtogatja . Hol a haszon , mert ne mondja nekem senki csak puszira adták oda Tarsolynak .
csergolec
"mert megbízhatónak tartotta a brókercéget, ugyanúgy, ahogy az a több tízezer ember, aki ott tartotta a megtakarítását. "

Petike csak megdöbbent,de a "több tízezer ember"a megdöbbenés mellett, szívott is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.