A rendőrség a lakosság segítségét kéri Badnyák Miklós tiszalöki lakos eltűnése ügyében. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Badnyák Miklós 19 éves tiszalöki lakos eltűnése ügyében – tette közzé a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 19 éves férfi 2015. február 9-én távozott ismeretlen helyre tiszalöki otthonából és azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett intézkedések nem vezettek eredményre.

Badnyák Miklós körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna szemű, szemüveget visel és rövid, fekete hajú. Távozásakor szürke színű szabadidőnadrágot, fekete színű, orkán anyagú kapucnis dzsekit, sárga-fekete színű sportcipőt viselt, valamint egy fekete színű hátizsák volt nála.

A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Tiszavasvári Rendőrkapitányságot a 06-42/372-311-es telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

19 éves fiút keres a rendőrség

Fotó: police.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
19 éve keresi a rendőrség?
A fiatalember születése óta nincs meg?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ipan54
Irjátok meg hol hiányzik az s betü , mert nálam 19 éves látható ! köszi szépen)
verum
@ipan54: - reggel, amikor írtam, még nem volt az éves végén s. Azóta javították.
ipan54
értem ) köszönöm szépen @verum , és ila51 )) Mindenkinek Békés-Szép Ünnepet kívánok)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.