A futballakadémia, a középiskola, a stadion és a kisvasút után csónakázótó is létesül majd Felcsúton. Bár döntés még nincs, az eddigiek alapján aligha kétséges, hogy ennek költségeihez is jelentős mértékben hozzájárul majd az állam.

A Demokratikus Koalíció közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. Ebben értetlenségüknek adnak hangot, hogy miért kell a brókerbotrány kellős közepén a legfontosabb egy kis faluban csónakázótavat építeni.

Az alábbiakban szó szerint idézzük a Gréczy Zsolt által jegyzett szöveget:

A futballakadémia, a középiskola, a stadion és a kisvasút után csónakázótó is létesül majd Felcsúton. Bár döntés még nincs, az eddigiek alapján aligha kétséges, hogy ennek költségeihez is jelentős mértékben hozzájárul majd az állam.

A Demokratikus Koalíció nem csodálkozik azon, hogy a maffiakormány feje idegenkedik Európától és keleten érzi otthonosan magát. Csak keleti önkényuralmakban fordulhat elő ugyanis, hogy állami szervek végig asszisztálják a kormányzó klikk százezer embert vagyonától megfosztó csalás-sorozatát, a botrány kirobbanása után pedig a diktátor szülőfaluja újabb fejlesztésének támogatását tartsák legsürgősebbnek. Nyugati demokráciákban a kormány ilyenkor sürgősen lemond, a válságkormány első feladatának pedig a kifosztottak kártalanítását és a mulasztásukkal cinkossá vált állami tisztviselők menesztését tekinti.

Külön pikantériája az ügynek, hogy a csónakázótónak helyet adó záportározó területét is állami forrásból vásárolták meg 2001-ben, föltűnően drágán, és ugyanattól a tulajdonostól, akitől Orbán Viktor akkori miniszterelnök felesége közvetítő útján nem sokkal korábban föltűnően olcsón vásárolt 54 hektár termőföldet.

A DK fölhívja a miniszterelnök figyelmét, hogy Felcsúton még mindig nincs egyetem, wellness-centrum, kaszinó, helikopter-leszálló, űrkikötő és hatsávos autópálya. Ezek támogatásával a mostaninál is biztosabbá lehetne tenni a kormány közeli bukását és a 2016-os előrehozott választást.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na, csak ne adjatok neki tanácsot, mer ő egyedül is nagyot álmodni.
adrenalink
Nem inkább zűrkikötőt? Bár, amennyi zűrös ügye van Orbánnak/fityisznek, lehet, hogy egész Felcsúton nem férnének el az akták...
kakaósbögre
ideje.mert nem lesz a Földnek olyan zuga ahová menekülhet.
Yoda69
Nelem nem ugy tunik hogy nagyon a bukas fele araszolna a zorban kurmany. Es amilyen idiota nep vagyunk majd a jobbikot fogjuk hatalomba hozni qiban, amelyik a fideszes koalicioval totalra hazavagja az orszagot mindorokkre.
hemami
Úgy tűnik, hogy valóban a főváros rangjára pályáznak, ha ez így folytatódik tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.