Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) megdöbbentőnek és felháborítónak tartja, hogy ismeretlenek megrongálták a holokauszt-túlélőkről szóló fotókiállítást Budapesten, húsvét vasárnapján.

"Az ismeretlen elkövető, vagy elkövetők a kiállítás vandál és értelmetlen megrongálásával nemcsak a holokauszt túlélőit gyalázták meg, hanem a zsidó közösségeknek, az egész nemzetnek és minden jóérzésű embernek is kárt okoztak" – áll a tárca közleményében, amelyet hétfőn juttatott el az MTI-hez.

A minisztérium határozottan elítéli a cselekedetet.

Kiemelték: a kormány továbbra is a legszigorúbban fellép minden szélsőséges, rasszista, antiszemita megnyilvánulás ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyűlölködő és az európai normákkal összeegyeztethetetlen hangokat visszaszorítsa, az ország valamennyi polgárát megvédje az ilyen és hasonló támadásoktól.

A Madách téren bemutatott 70 év unokái című kiállítást hétfőre helyreállították: a Demokratikus Koalíció (DK) hétfőn közleményben tudatta az MTI-vel, hogy Grosser János, a DK országos tanácsának tagja, valamint fia és barátaik megtisztították a festéktől a 14 megrongált fotót.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
ahan..."Kiemelték: a kormány továbbra is a legszigorúbban fellép minden szélsőséges, rasszista, antiszemita megnyilvánulás ellen, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a gyűlölködő és az európai normákkal összeegyeztethetetlen hangokat visszaszorítsa, az ország valamennyi polgárát megvédje az ilyen és hasonló támadásoktól."
és ezt higgyem is el?...
hvg.hu/itthon/20150402_A_rendorsegnek_nem_tunt_fel_a_Magyar_Gard
vagy akkor épp kevésbé léptek fel
és aképek arról akik ott sem voltak...
hvg.hu/itthon/20150317_Rendorseg_Ezert_nem_leptunk_fel_a_gardae
vagy itt:
vs.hu/kozelet/osszes/ha-nincs-bejelentes-kovetkezmeny-nelkul-lehet-gardistakent-grasszalni-0316
vagy itt 1h 10-től...
de itt is...
vs.hu/kozelet/osszes/elfelejtette-a-kolyokvizslat-es-ismet-bakancsra-valtott-a-jobbik-0315#!s15

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.