Szörényi Levente azt gondolja Lázár Jánosról, hogy támadásai során többet veszít, mintha veszteg maradt volna és nagyszájú miniszternek tartja a fideszes politikust – többek között ez derül ki a Heti Válasz interjújából.

A jobboldali értelmiség egyik szószólójának tartott Szörényi Orbán Viktor külpolitikai küzdelmeit méltatta, és elismeréssel figyeli a magyar önrendelkezésért folytatott harcát. Azt azonban hozzátette, nem lát olyan politikust, aki a nemzetközi porondon vívott csaták idején hatékonyan és hitelesen vinné az itthoni ügyeket.

Konkrétan nem ejti ki Lázár János nevét, ám ebben az esetben annak szánta a mondatait, aki a Miniszterelnökséget vezeti.

„Egy nagyszájú minisztert látok, aki frontálisan támad mindenkit, akit csak ér; az általa indított háborúkban azonban úgy tűnik rendre többet veszít mintha veszteg maradt volna. Ráadául úgy fúj visszavonulót, hogy a Fidesz régi elvhű támogatóit rendre otthagyja a csatamezőn: leszerződteti Zoltai Gusztávot, de ki akarja csinálni Schmidt Máriát. Ő lenne a következő miniszterelnök? Én nem szavaznék rá." – mondta Szörényi a Heti Válasznak.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Anna Mária: Nekem is erőlködni kell hozzá.
Anna Mária
@kkalman: Sajnos egyszer hallottam vele egy interjút, és azóta nem bírom elviselni a hangját.
kkalman
@Anna Mária: Nekem nem annyira a beszédhangjával van bajom, Inkább a politikai hovatartozás zavar, és a szélkakas mivolta.
hetöndöe
Azt ne feledjük ám el,hogy a nagy "lázadó" Szörényi szövegeinek túlnyomó többségét Bródy írta anno,Azért is vesztek össze jó időre,mert míg Szörényi konzervatívnak vallotta magát,Bródy hamar kiismerte a szemforgató álkeresztény jobboldalt és liberálisnak állt,illetve mindig is az volt,míg Szörényi alkalmazkodott az új leosztáshoz..Mindenki döntse el magában,hogy melyik a tisztességesebb.Demszkyt is üldözték a szoci rendszerben,milyen érdekes,hogy rengeteg mai szuper antikomcsi fütyeszes meg besúgó volt.A vér nem válik vízzé,illetve "kommunista kutyából nem lesz szalonna",ugye kötél elvtárs!:-)))
Anna Mária
@kkalman: Igen.
Most már, Szörényi nagy Orbán-barátsága után másképp hangzik a dal: "Ne gondold, ó, ne, hogy tied a világ!" Nem vagyok rá többé vevő, elromlott.
Vigasz, hogy Bródy az maradt, aki volt.
coni
Elég nagy naivitásra vall ha Szörényi azt hiszi, hogy Bayer, Lázár, Rogán és a többiek nem parancsot teljesítenek. Ahogy Orbán is.
Különben nem mondanának minden nap mást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.