Hadházy Ákos LMP-s politikus volt az, aki feljelentést tett mert visszaélést gyanított a Farkas Flórián vezette  Országos Roma Önkormányzat munkaprogramjával kapcsolatban.

A Nemzeti Adó- és Vámhivataltól megérkezett az elutasító határozat, de szerencsére mellékelték a magyarázatot is, amiben leírták, hogyan nyomoztak. A politikus Facebookra ki is tette a papírokat, amiből egyértelműen kiderül, mi történt.

Egyszerűen fogták magukat és kérdéssel éltek az Emberi Erőforrások Minisztériuma felé, hogy mindent rendben találtak-e, és mivel azt a választ kapták, hogy igen, le is zárták az ügyet.

A NAV parádésan próbált rájönni, hova tűntek a roma önkormányzat pénzei

A NAV parádésan próbált rájönni, hova tűntek a roma önkormányzat pénzei 
A NAV parádésan próbált rájönni, hova tűntek a roma önkormányzat pénzei

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Vazzzze...Ez azért nagyon kemény.Vajon mit tudhat ez a gusztustalan zselésfejű Piritott Madzsar,,hogy nem merik " megpiszkálni",,ellenőrizni,,el-vagy és beszámoltatni pár száz milla közpénz elköltéséről ??? A "mezei poooogárt" meg hónapokon keresztül bacctatják pár ezer be nem fizetett forint miatt.Ez a zsíros fejű réti néger meg csak röhög az egészen...
papa.49
Milyen érdekes a nav nyomozói egy szóra elhiszik amit az emmi leír, akkor mi a bánatos lófütyinek vannak, ja hogy például számon kérjék a nyugdíjas anyától hogyan vehetett hallókészüléket a beteg fiának, kölcsönre!!!
Ez az ,,ÁLLAMAPPARÁTUS MEGÉRETT AZ ELTAKARÍTÁSRA,,!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.