A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) március végén elővette egy tizenöt évvel ezelőtti brókergyilkosság aktáit, mert esély nyílt arra, hogy kiderüljön, kinek állhatott érdekében a London Bróker Rt. volt tulajdonosának a megöletése. A 46 éves Reichardt Ignácot 2000. január 14-én saját terepjárójában, a főváros XXII. kerületében végezte ki egy géppisztolysorozattal egy máig ismeretlen férfi. Az ügyben a BRFK életvédelmi alosztálya nyomozott, de nem sikerült megtalálniuk a tetteseket. Reichardt több szálon kapcsolódott a Buda-Cash Brókerház egyik alapítójához, első elnökéhez, Kovács Tiborhoz, illetve a Budalakk-FIK cégbirodalomhoz.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Óóó. Hát ezen még biztos fognak alakítani, mert 2000-ben a fidesz volt kormányon. Ezek szerint elég aktív volt a szervezett bűnözés akkoriban is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equilibrium
gáspárgyőző marismamája biztos nem hamis kárpótlási jegyekkel alapozta meg az unokája jólétét...
human
Óóó. Hát ezen még biztos fognak alakítani, mert 2000-ben a fidesz volt kormányon. Ezek szerint elég aktív volt a szervezett bűnözés akkoriban is.
1magyar
Na azokat a kárpótlási jegyeket nem ártana minden gazdagnál felülvizsgálni, nem tiszta ügy volt az szerintem.
magyarbakancs
Kérdezném az a sok tanult jogász,gazdasági szakember mi a budos francnak van?
Mért fűzetik az elellenőrzés szerveket?
papa.49
Az a ,,sok tanult jogész, meg közgazdi,, nem azért van a fütyisz körül hogy ellenőrizzen bármit, hanem hogy kitalálja, hogyan lehet a zavarosban jót halászni!!!
magyarbakancs
@papa.49: Szia!
Erre azt mondom, mindenki a maga farkával verje a csalánt.
Mert mindig mi átlagemberek kefélünk rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.