A rendőrség bűncselekmény hiányában megszüntette a büntetőeljárást abban az ügyben, amelyet halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytatott a tavaly október 11-én, Alcsútdoboz közelében történt balesettel kapcsolatban – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI érdeklődésére. Ebben a balesetben hunyt el Váradi András, az Együtt-PM akkori alcsútdobozi polgármesterjelöltje.

Kiss Z. Edward arról tájékoztatott, hogy a rendőrök a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték, és megállapították, hogy bűncselekmény nem történt.

Korábban, a baleset után a rendőrség arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Alcsútdoboz határában egy személygépkocsi elgázolt egy 50 éves férfit, aki a kórházban elhunyt. A közlemény szerint az autó osztrák rendszámú volt, és egy 84 éves osztrák-magyar kettős állampolgárságú férfi vezette.

Horváth Sándor, az Együtt bicskei listavezetője a hvg.hu-val közölte: Váradi András saját autójával járt bent Alcsútdobozon választási plakátokat ragasztani. Hazafelé tartott már Göböljárásra, amikor a félúton lévő golfpálya közelében lecsúszott a létra az autójáról, ezért megállt, hogy visszamenjen érte, és ekkor gázolta el a külföldi rendszámú autó. Horváth Sándor a portálnak hangsúlyozta, hogy nem szándékosan ütötték el Váradi Andrást és nem cserbenhagyásos esetről van szó.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
AKI A GÁZOLÓ AUTÓT VEZETTE EZEK SZERINT SZABÁLYOSAN GÁZOLTA HALÁLRA A FELCSUTI POLGÁRMESTER KIHÍVÓJÁT A VÁLASZTÁSOK ELŐESTÉJÉN...lámpa nélkül-vakon vezetett a sofőr-és egyáltalán neve sincs,MERT HOGY JOGSIJA VAN AZ BIZTOS?-lopott volt a kocsi netán tán?Mindenki tudja ki a tettes-minek nyomozni!-igen is bűncselekmény történt-GYILKOSSÁG!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@m.macskosz: Nyugodj meg, Draga Baratnom, a legy a legnagyobb allat, amit meg tudok olni, de azt viszont nagy orommel! Felolem a csirke, kacsa, diszno es egyeb labas- es labatlan joszag vegelgyengulesben mulhat ki, mert keptelen vagyok megolni oket, hat meg egy embert. (Meg orbant sem, mert ha en olyan orommel utnem le, mint a legyet, az tul gyors lenne es kegyes, inkabb az igazsagszolgaltatas nyujtson neki lehetoseget a vegso elszamolasra...:o)))
m.macskosz
@karma1: Ugye, tudod, hogy fel sem tételeznék ilyesmit Rólad, de az első reakcióm nekem is az volt, hogy sok sikert az akcióhoz! :) De én is csak első felindulásomban mondok ilyesmit, hogy el tudnám törni a kezét annak, aki vandál módon tönkreteszi a tömegközlekedési járművek berendezéseit, összefújja a mocskos tag-jeivel a gyönyörű építményeket, de ha bizonyítanom kéne, bajban lennék. Nem tudom, rávinne-e valami arra, hogy embert öljek, de remélem, hogy soha nem is fogom megtudni!
kata53
Meg áll az eszem! Ilyesmi is csak a zorbán kormány alatt fordulhat elő és ebben az országban!
Pálinkafőző Rézüst
@Mirabilis: hiányzik innen az enthernyó nevű valami hozzászólása...Nomeg a verőceié is...no meg a spuWc is...Hol a bánatba tekeregnek? Csak nem a vezír hátsójában keresik a legjobb helyeket?
Pálinkafőző Rézüst
Ja, és akik nem nyomoznak tovább: anyátok járna így mit csinálnátok, efftássi seggnyalók???
mariaberta
Eddig még egyetlen olyan baleset ügyében sem volt sikeres nyomozás, ami baloldali politikussal történt. Bár nem gondolom, illetve nem tudom, hogy Váradi András milyen elveket vallott, de ellenfele volt Mészáros polgármester úrnak, tehát nyomozás lezárva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.