Érdekes táblázatot tett közzé Facebook-oldalán Török Gábor politológus. Eszerint, ha összesítjük az időközi választások eredményét, a Fidesz, a baloldal és a Jobbik is egyaránt több ezer szavazót vesztett 2014-hez képest.

Török ezt írta az elemzés mellé:

Almát az almával. Ez a táblázat még beszédesebb:
(Újpestnél a 2015 valójában 2014 november)

Az egykori fideszesek a legkiábrándultabbak
Forrás: facebook.com/torokgaborelemez

Igaz, figyelembe kell venni, hogy időközi választásokon mindig alacsonyabb a részvételi arány. De így is az egykor Fideszre voksolók tűnnek a legkiábrándultabbnak, hiszen Veszprémben a baloldal, míg Tapolcán a Jobbik növelni tudta a rájuk leadott szavazatok számát az alacsonyabb részvétel ellenére.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Mégsem látom, hogy az elégedetlen fidesz szavazók menetelnének az utcán, hogy "Nem erre adtunk felhatalmazást!"...a fidesz rájuk hivatkozva lopja jelenleg is szana szét az országot...én tuti fel lennék háborodva.
Aki Én
Úgy ámblokk kiábrándultak az emberek a politikából és a politikusokból.
Parasztosan szólva, tele a tökük a rendszerrel. Hamarosan nem csak M1 híradósok fognak félve kimenni az utcára, de nem tudom miért kell ezt megvárni. Egy kevés bölcsesség és önmérséklet sokat javíthatna a dolgon, és ezek a mocskok még akkor sem dögölnének éhen. Nem tudom mitől félnek, nem tudom miért nem elég semmi. Túlfeszítik a húrt, de abból csak baj lehet. Már híradósokat vernek az utcán. Nekik nem felháborodni, hanem elgondolkodni kéne már.
Desischado
Sajnos, még mindig a maffia kormány van hatalmon. És a jobbik térnyerése több mint veszélyes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.