Amikor összeragad a párt, a kormány és az állam, ember nem szedi szét többé. Mi a különbség a Fidesz, a kormány és az állam között? Ahogy én látom, jelenleg a következő a helyzet: “Az állam én vagyok!” jelenti ki a kormányt alkotó Fidesz. Egyszóval jóformán semmi. Ami nem túl jó, de nem is különösebben egészséges dolog. Egy kicsit ront az amúgy is rossz helyzeten, hogy az egyház is belekeveredett ebbe a kulimászba és ha színesíteni nem is nagyon tudja a zagyvalékot, keseríteni feltétlenül.

Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
"Van nekünk ugye a csodálatos, fantasztikus, mindenki által irigyelt és gyakorta a szemünkbe dörzsölt rezsicsökkentés! Ami jó, az jó! No, ez annyira jó, hogy ami hirtelen eszembe jut: Budapest kénytelen volt másfél millárd forinttal kisegíteni a tulajdonában álló céget, hogy az ne omoljon össze a bombasztikus (vissza) fejlődés következtében. Másfél millárd forint. Na miből? Hát adóforintocskákból, természetesen! Aggodalomra semmi ok, ez önkrományzati adó, nem állami! Ebből szokás például infrastruktúrát fejleszteni, közösségi közlekedést működtetni, szebbé, élhetőbbé tenni a várost. Most ebből a másfél milliárdból Budapest nem fejleszt, nem ültet virágot, hanem támogatja a kormány melldöngetését. Ahogy teszi ezt például Szeged is 800 millióval, hogy be ne dőljön a helyi gázszolgáltató. Természetesen nem csak ebben a két városban volt szükséges közpénzből finanszírozni a jobbanteljesítő rezsikommandót, hanem szinte mindenhol. "
A francba, sehol egy szó az egyházról ! :)
picike
@nyanya001: a cimben van plusz az egyházról szó lásd a cimet " Egy kicsit ront az amúgy is rossz helyzeten, hogy az egyház is belekeveredett ebbe a kulimászba és ha színesíteni nem is nagyon tudja a zagyvalékot, keseríteni feltétlenül."
nyanya001
@picike: Drága Picike !
Ők akartak az ördöggel cimborálni !
A templomokból pártházat csináltak !
Akkor viseljék a következményeit is !
picike
bölcs udvaribolond, aki megmutatja a bajok forrását. hagyd az egyházat egyházakat békén!Van annak elég baja saját magával eléggé ! A sok özvegy jussék eszedbe !! Amen
picike
@nyanya001: akkor sürgősen keveredjen ki !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.