Orbán Viktor ugyebár azt mondta, hogy a „következő éveknek a minden nap keményen dolgozó emberekről kell szólniuk”. Ezt az előzmények ismeretében nyugodtan lehet fenyegetésnek is tekinteni. Mígnem mindjárt a határra kitehető a tábla: „Arbeit macht frei“.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@lampa laz: Az előbb még lemaradt hogy próbálhatjuk akár elméleti dolgokban is, nem nézem le de a hazugovics nem ellenfél egy jó képességű tizenéves gyereknek se, amit produkált ez elmúlt időben az alapján azt se értem hogyan kapott diplomát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Megnézném spermaviktort, amint egy árkon keményen dolgozik 47 ezerért ...
GeoCravker
@coyote3: Bármin. Lehet, hogy inkább megérne 47 ezret, csak hozzá ne nyuljon semmihez.
nemjoezigy
orbán: „következő éveknek a minden nap keményen dolgozó emberekről kell szólniuk”.
Annyit hazudik, hogy azt se tudja miket mond egy beszédén belül, ugyanis mintha 'megköszönte' volna a népnek, hogy eddig jutott Magyarország.
Tehát az Országot eddig is a keményen dogozó EMBEREK munkája tartja ilyen szinten, bármennyit ront és árt is a vezetés=kormány a feltételeken és a lehetőségeken.
Csak az a baj, hogy mindebből csak a gazdag réteg profitál. A szegénység növekszik, mélyül is és terebélyesedik is.
GeoCravker
@nemjoezigy: Egy olyen elosztási rendszert építettek ki, ahol a transzfer alulról felfele zajlik. A gazdagok felé lejt a pálya

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.