Március idusán kibújt a szög a zsákból Pesten. Szíjjártó külügyér uram (egyesek szerint ez a kifejezés minősítheti is őt amennyiben külü de gyér, nagyon gyér) kinyilvánította, hogy azok a csúnya bácsik és nénik, akik jól átverdesték a szegény becsületesen dolgozó népet, és 200-400 ezer embertől lopták el megtakarításaikat, majd jól el lesznek koboztatva, mindenükből kiforgatva. Így majd a nép visszakapja a pénzét, mert ugye az Országos Betétbiztosítási Alapból hirtelenjében eltűnt az a pár száz milliárd forint, amit a bankoknak kötelezően kellett befizetni minden évben. Hogy hová tűnt az a rengeteg pénz? Kitudja, lehet, hogy abban a feneketlen orbáni kútban van, ahol a magán nyugdíjpénztári 3 ezermilliárd is!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Na szóval itt lehet a kutya elásva !

Na szóval a lényeg, hogy mi van a háttérben? Miért kellett előbb a magán nyugdíjpénztári vagyont, majd a takarékszövetkezeti vagyont, és most a brókerházak vagyonát látványos módon elrekvirálni?

Mert a rezsicsökkentés rengetegbe fáj és az állami vezetők, politikusok rongyrázása már határtalan, ahogy Orbán megalomániája – a várba költözési terve, a stadionország tervei- is egyre betegesebb.

A beszedett adók és az eu-s pénzek pedig nem elegendők így ki kellett találni valamit, hogy a néptől még el lehessen venni pénzt. Adót már nem lehetett újakat kreálni, hiszen az országunkban így is már mintegy 250 fajta adót szednek, ezért kitalálták a fenti technikát. Csakhogy ez még itt nem áll meg, hiszen az államnak, illetve pár jóindulatú tanácsadónak kipattant az eszéből, hogy e technika hozadéka az lesz, hogy az emberek azt a kis pénzüket nem tudják ugye már hová tenni, ha van még
egyáltalán megtakarításuk, mert a külföldi bankok igen kis kamatot fizetnek, a brókerházak csalók, a takarékszövetkezeti maradványok pedig gyengék, tehát egy lehetőség van, mégpedig az államilag garantált rendszerek.
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: na ez szép összefoglalója volt a rablóhorda tevékenységének...
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: És minden bizonnyal fedi a valóságot !
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: pont leszarják a valóságot az efftásak...verőce, hernyó. megatöbbi senki...
papa.49
Ez várható volt a bankbetéteket nem merték egyenesben lenyúlni, mert azért pofázott volna az Unió is így több lépcsőben csak megfejték a társadalmat, kártérítés lesz, hát hogyne lenne, mint a kutyának vacsora, lámpaoltás után!!!
Jó menet volt vagy 500 milliárdot kaszáltak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.