G. Fodor Gábor ismét provokatív interjút adott: ebben többek közt arról beszélt, a Fidesznek "nagy mellény helyett kijózanodást" javasol. Úgy gondolja, a párt vereségei mögött az áll, az emberek azt érzik, a kormány szembefordult velük – mondta a Heti Válasznak.

G. Fodor szerint az emberek úgy látják, a hatalom bele akar szólni az életükbe, ezt pedig "még a Fidesztől sem" fogadják el. A kiút a mostani helyzetből az lehet, ha a párt ismét az emberek mellé állna, akkor a problémák nagy része is rendeződne – mondta a politológus.

G. Fodor a KDNP-nek is beszólt: úgy véli, a kisebbik kormánypárt "rohamléptekkel tart az SZDSZ-esedés irányába". Ezt viszont a KDNP nem hagyta szó nélkül, Nacsa Lőrinc, a párt ifjúsági tagozatának, az IKSZ-nek az elnöke többek ezt reagálta a politikai elemző felvetésére a valasz.hu-nak:

Sajnáljuk, hogy az az ember, aki a KDNP közel két évtizede fő szövetségesének a legfőbb célját és eszményét, a polgári Magyarországot le akarta rombolni, most a szövetség egységét szeretné megbontani. Véleményünk szerint pusztán érzelmi okokból és személyes indíttatásból. Emiatt akart befolyást szerezni az IKSZ vezetése felett is, és az irányításába is bele akart szólni. (...) Méltatlan, hogy az, aki korábban a KDNP-nek is dolgozott, és meghatározó, valamint fontos pártnak tartott bennünket, most pusztán érzelmi jellegű motivációból és indulatból mond ilyeneket, de természetesen mi sem szeretnénk életvezetési tanácsokat adni neki.

Az érzelmi jellegű indíttatással arra utalhatott Nacsa az oldal szerint, hogy a G. Fodor jó ismerőseként számon tartott Csontos Sandra nemrégiben elbukta az IKSZ elnöki pozícióját.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
"és meghatározó, valamint fontos pártnak tartott bennünket" ÁHÁHÁHÁHÁH :D NEEEEE
Ti vagytok az aranyér a fidesz seggében...jelentéktelen senkik :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@wagabund: egy század véges genóóm.
Kongo
Tévedés összehasonlítani a KDNP-t az SZDSZ-szel. Az SZDSZ-re lehetett szavazni, a KDNP-re nem lehet. Csak a Fidesz-KDNP pártszövetségre lehet. Az emberek valójában nem is a pártszövetségre, hanem a Fideszre szavaztak.
Csak egyéni jelöltek esetén különböztetik meg olykor-olykor azt, hogy melyik párt is támogatja. Van mód azt megítélni, hogy a pártszövetségen belül hogyan oszlik meg a támogatottság? Nincs.
Törölt felhasználó
Egy jó manipulátor-politológus pontoson tudja, ha új szelek fújnak, akkor jókor kell elkezdeni helyezkedni. Lásd Gírószász...
human
@Desischado: Maradok a realitásnál.
m.macskosz
@eugen4402: április 23., 16:08 Bocs, lemaradt. Erre kaptad a csillagos ötöst:
"Ne szóld le G. Fodort, mert Ő előbb volt G., mint a miniszterelnök... "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.