Videóra vették és kirakták a Youtube-ra, ahogy egy korábban részegen hőbörgő ember megígéri, hogy többet ilyet nem tesz és nagyon nagyon megdicséri Orosz Mihály Zoltánt. Januárban meghallgatás nélküli eljárásban garázdaság miatt 50 ezer forintra büntette a Nyíregyházi Járásbíróság, mert megbotránkoztató és félelmet keltő volt a viselkedése. A férfi már az eljárásban bocsánatot kért, azt mondta, részeg volt. De ez a jelek szerint ez nem volt elég. A megalázó bocsánatkérésen túl a videónak minden kis részlete nagyon szép, az asztalra tett, a szabadkőművesekről szóló IPM, a képek a falon és a letörölt, U96 – Club Bizarre kazetta. De a jelek szerint Orosz Mihály Zoltán jelmeztára sem kifogyhatatlan.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: soljanka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Igaz, én nem néztem meg a videót. Nem is fogom.
De ez a legalja.
És megint csak ismételni tudom önmagam: nem az elmeroggyant polgi a felelős. Ő eddig is ilyen volt. Azok a felelősek, akik megválasztották. A rászavazók, meg a távolmaradók.
szolmekkoj
Mi van a büntetőeljárással ami indult ellene?
Anna Mária
@soljanka: Tanulatlan embereket félemlített meg az a nyomorult.
papa.49
Na tudod ki könyörögne ennek a paprikajancsinak, az könyörögjön aki kixarta a világra, bár lehet a budifalán a nap keltette ki...
soljanka
@Anna Mária: Nem csak ő. Erre játszik az egész Fidesz is. G. orbánnal az élen.
Ebből is látszik, hogy tök mindegy ki van velük, csak rá szavazzon. Gátlástalan, bunkó banda.
Egy intelligens ember nem boldog attól, ha valaki esetleg képzetlenebb, kevésbé művelt, azt inkább felhúzom magamhoz, nem lealázom. (ha szeretné, ha nem hagyom, de nem gúnyolodom rajta)
Én nem lennék boldog attól, hogy iq huszár köpködős Mariskák, savazós bácsikák csápolnak nekem, hogy a nevemben sunyin tojással dobálnak meg fiatalokat, hogy vérengző szájú bunkóparaszt felpofoz egy vadidegen fiatalt.
Kikérném magamnak. Ez a fax meg sunnyog és hallgat.
Így az ilyen érpataki vadhajtások nyugodtan burjánzanak.
Anna Mária
@soljanka: Igen, pontosan úgy működik a fidesz is, mint az érpataki polgármester. Az Érpatak-jelenség az ország számos pontján megtalálható, a magyar valóság szerves része lett. Nemzeti feudalizmus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.