Az MTI képeket is adott a miniszterelnök pécsi látogatásáról, de az ellentüntetők csak a fotók egyikén láthatók, és ott is csak nagyítóval vehetők észre. A képekkel együtt küldött kommentárban pedig csak Orbán "szimpatizánsairól" ejtettek szót, arról nem, hogy a hívek annyira nehezményezték az atomtemető miatt tüntetők jelenlétét, hogy dulakodni kezdtek velük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Arra kellett a 80 milliárd, hogy a nyugdíjas szavazótábort megkíméljék a nyugalom megzavarására alkalmas híradásoktól?
Vizual
Aztán meg majd a kormánypártiak okolják Gyurcsányt ha felüti fejét a rák egyik fajtája. Ezeket nem értem. Bár nyugdíjasok majd az unokáik leköpik a sirjukat. " Nagyi biztosan ezt akartátok.?" Mert másik helyen az azbesztre azt mondta az államtitkát, hogy veszélytelen. Hát ez van.
Hellcat
Agymosott nyuggerek megint. Érdekes, hogy a dukalodást is a fidesz szimpatizánsok kezdték. A szépen cenzúrázva leadott híren már meg sem lepődök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.