Az Illatos úti telep környékén volt lakásügyi előadó, ezért ismeri a terepet - mondta Orbán Viktor az Együtt ferencvárosi önkormányzati képviselőjének, amikor az egy program után megállította őt a mérgező hordók sorsa miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na neeee,... Ez olyan sci-fi, amit nem nagyon lehet elhinni! Miota volt orban lakasugyi eloado??? Ne mondja ma', hogy do'gozott, mert erre az infora bizonyitekok is kellenek am!
Ha viszont ott dolgozott eloadokent, es tudja, milyen aldatlan allapotok uralkodnak ott, akkor meg mi a loturoert nem intezkedett, vagy adott utasitast Tarlosnak elobb?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@lampa laz: Ez egy másik helyről való ogot tanult az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, ahol 1987-ben diplomázott.
karma1
@nyanya001: Te Nyanyam Draga! Ha diplomazott, akkor miert nem hasznalja buszken a doktori cime't? Meg schmittpaja bacsi is buszken biggyesztette a neve ele a "Dr"-t,...Ha orbanc szedett ilyet valaha is ossze, akkor nem szegyen az, hogy az ember med,univ,dudiv, prof.Ph, meg RHNegativ,... Vagy igen? Olyan ciki, ha valaki TENYLEG diplomas doktor valamibol? (Mert arra nem is merek gondolni, hogy a szeretett vezirunk csak SZERETTE volna, ha diplomasnak mondhatja magat,...
dr. prédikátor
viktor szopkin meg a munka???!!!Hiszen életében egy percet nem dolgozott!!!maximum disznószart lapátolt orbánfalván!!!Ne röhögtessenek már!!!
karma1
@nyanya001: Fuuuuu' Nyanyam! Te aztan bele tudsz tenyerelni a lecsoba!!! Innen mar csak egy kis kapargatas, egy kis hackerkedes kellene, es kiderulne, hogy azert hagyta el a dr.-i titulust a neve elol, mert pajabacsinak is ez lett a veszte,... Csakhogy pajabacsi nem volt annyira "ertekes", mint az orszag elso embere,... Ha rola derulne ki ido elott, hogy tudomanyos fokozat nelkul nem is hasznalhatta volna , akkor meg teljesen e'go"... Kulfoldon viszont azert hasznalja, mert azt gondolja, hogy talan egy kulfoldi ujsagiro nem kezdi el kapirgalni a doktori cimenek a valodisagat,...(Pedig dehogynem! Ott csak igazan!)
Clavigo
:) :) Ez jó...Mint lakásügyi előadó..:) Szabadidejében meg kihajtotta a ruszkikat,,eltemette Nagy Imrét...Mindezt teljesen egyedül.A kerti "rottyantóst " is sikerült lecserélnie egy stadionra.:) :) Rakkhel is önálló már. Orbán elvtárs jól teljesített,,mint Társadalmi Kapcsolat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.