Rogán szerint a dohánybolti eladók biztonsága a legfontosabb, de arról is beszélt, hogy a halálbüntetés kérdését az Európai Unióban is fel lehet vetni, ha Magyarország polgárai ezt fontosnak tartják és ők az elmúlt években is a büntetőjogszabályok szigorításának hívei voltak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kakaósbögre
asszem Tóni erre te-és a többi fideszes-erősen rábasznátok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakaósbögre
@papa.49: a kínai módszer szerint-ha már ugye illiberális példakép- a tarkónlövés után a felhasznált 7,62X53-as acélmagvas lőszert kiszámlázzák a hozzátartozóknak.
papa.49
@kakaósbögre: Nem is rossz megoldás, a kevéske nyugdíjamból vállalnék néhány prominens kiiktatása után a számlaköltséget...
Jankó123
Paks II-re kapcsolt elektromos ülőalkalmatosság sem rossz a rezsicsökkentés miatt.
:-)
Anna Mária
Ha szerinted, Tóni, van elrettentő ereje a halálbüntetésnek, akkor mostantól gondold azt, hogy már vissza is állították eme intézményt. Talán ettől-attól visszarettentene téged is.
1magyar
@Anna Mária: Igenis is lenne a politikusokra nézve is, közpénz elherdálása x összegtől felfelé,vagy felelőtlen döntések nagy kárt okozó veszteségei miatt bizony meggondolnák, hogy dobálják a milliárdokat.
Másik
Elrettentő ereje nincs, csak megvédi a társadalmat attól, hogy továbbra is veszélyeztesse az adott személy.
Ha nálunk is ki lehetne szabni 3-400 éveket, mint Amerikában (és a bírák hajlandóak lennének súlyosabb ítéleteket hozni), az is hatásosan kiiktatná a delikvenst.
A fogva tartás körülményeire meg ne panaszkodhasson. Így járt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.